- Bütçe
- 600
Merhabalar, yakın zamanda bilgisayarımın kasasını değiştirmek istiyorum. Şu anda Xigmatek Grip + X-Power 600W 80+ PSU kullanıyorum. Sadece kasayı değişmeyi düşünüyorum.
Kullandığım anakart ASUS B450M-K
Aradığım kriterler:
- Sade ve şık bir görünümünün olması (Minimal tasarım da olabilir Corsair 275r Airflow gibi)
- Beyaz renk olması (Eğer Sharkoon RGB Flow gibi abartısız şık bir model olursa siyah renk olabilir.)
- Ön tarafın %100 Mesh panel olmaması, temperli cam veya çelik panel olması (kısmi mesh panel olabilir)
- Eğer dahili fan varsa RGB olmaması ya da sabit tek renk yapabileceğim şekilde ARGB olması.
- Önünün mesh panel olmasını istemediğim için ne kadar iyi olur bilmiyorum ama mümkün olduğunca iyi hava akışı.
- Bu kasada hava akışından biraz daha çok görünüşe önem veriyorum.
Beğendiğim modellerden bazıları:
XPG Invader'ın rengi ve tasarımı tam hoşuma gitmedi.
Bu kasalara benzer verdiğim kriterlere uyan kasa önerileriniz var mı?
Kullandığım anakart ASUS B450M-K
Aradığım kriterler:
- Sade ve şık bir görünümünün olması (Minimal tasarım da olabilir Corsair 275r Airflow gibi)
- Beyaz renk olması (Eğer Sharkoon RGB Flow gibi abartısız şık bir model olursa siyah renk olabilir.)
- Ön tarafın %100 Mesh panel olmaması, temperli cam veya çelik panel olması (kısmi mesh panel olabilir)
- Eğer dahili fan varsa RGB olmaması ya da sabit tek renk yapabileceğim şekilde ARGB olması.
- Önünün mesh panel olmasını istemediğim için ne kadar iyi olur bilmiyorum ama mümkün olduğunca iyi hava akışı.
- Bu kasada hava akışından biraz daha çok görünüşe önem veriyorum.
Beğendiğim modellerden bazıları:
XPG Invader'ın rengi ve tasarımı tam hoşuma gitmedi.
Bu kasalara benzer verdiğim kriterlere uyan kasa önerileriniz var mı?