İnceleme İşte Çok Merak Edilen DARK GUARDİAN KASA incelemesi

Çok eklemek isterim de sıvı soğutma olduğu için sağlıklı olmayacaktır işlemci sıcaklığını eklemem sanırım
ekran kartını da eklemek isterdim fakat kendi fanı sebebiyle ısınma sorunu var

ama eski kasam olan spectradan geçtiğim için bayaa fark etmişti hocam bi 10 derece oynamıştı ekran kartı
Bunu da not düşebilirsiniz. :)

Bu modelini Önerirsiniz Prosunumu Bende Alacağım Darkı Pro Düşünüyorum Normaline Göre - veya +'sı nelerdir acaba?
Prosunun fanlarının görünüşünden anlayabilrisiniz hocam
benim önerim pro'dur daha hoş görüntüye sahip
net farkını isterseniz araştırayım tam bilgim yok fakat fanları argb diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Radyatörde neden 1 fan takılı?
Biri kırıldı :D

Kablolamayı çok güzel yapmışsın, ayrıca hoş durmuş kasanın içi. İnceleme de güzel emeğine sağlık.
alt kısımda biraz eksiklikler var ama genel olarak hoş duruyorsa ne mutlu bana :D

Süper inceleme valla beğendim ellerine sağlık. Sistem de efsane duruyor bi imrenmedim değil 😬

Ekran Görüntüsü (57).png
çok güzel.

Hocam bu işi öyle bi anlattınız ki sanki ben inceleme yapmışım gibi hissettim :D Şaka bir yana güzel bir inceleme olmuş. Ellerine sağlık ^^

Küçük bir düzeltme yapayım. İki değil üç toz filtresi var. Bir tane de ön kapağın arkasında var.

Elinize sağlık hocamda kasa görünüm olarak biraz tipsiz özellikle ön paneli :D

Elinize sağlık hocamda kasa görünüm olarak biraz tipsiz özellikle ön paneli :D
Evet hocam bi tık eski nesil kasalara benziyor ordan puan kırabiliriz
teşekkür ederim :D

Küçük bir düzeltme yapayım. İki değil üç toz filtresi var. Bir tane de ön kapağın arkasında var.
Düzelteyim hocam gözden kaçmış ön paneli açmadığım için .

Hocam o rehber öyle değil.

Hocam bu işi öyle bi anlattınız ki sanki ben inceleme yapmışım gibi hissettim :D Şaka bir yana güzel bir inceleme olmuş. Ellerine sağlık ^^
Teşekkür ederim :D

Geri