Sinerjiden aldım, sıcak fırsatlarda paylaşıldı, öyle haberim olmuştu, 10-15 gün evvelBunu kaça ve nerden aldınız ne zaman aldınız? 360mm en fp soğutucu nedir
AM4 ve AM5 de ben nohut tanesi kadar ortaya sıkıyorum ısı ve press ile düzgün yayılıyor.Capraz (X) mı koymalı sizce,
Sinerjiden aldım, sıcak fırsatlarda paylaşıldı, öyle haberim olmuştu, 10-15 gün evvel
Kolay kolay yaparsınHocam testlerin için teşekkür ederim, sıfırdan kolayca montaj videosu da cekseniz keşke, gözüm biraz korkuyor tek başıma kurmaktan, bilgisayarcı birine mı gitsem diye düşünüyorum bazen
Lt720 fanlar da argb olmayanı gen4 pump bu ise gen5 pump biraz daha yüksek devir dönüyor ve iyileştirmeler mevcut.Kardeşim de 9800x3d ve duronaut ile lt720 kullanıyor le360 v2 ile farkını bilmiyorum internette de bulamadım. Sanırım kozmetik farkı var. Oyunlarda 57-61 arası yükte 79-83 arası görüyor ve radyatörün konumu berbat olduğu halde böyle. Radyatör kasanın ön paneline yapışılı. Psu kasa ve sıvı soğutma deepcool bundle olarak 6000e sinerjiden almıştık. Kullandığım test programı aida64 extremedi.
Aynen şimdi baktım lt720 statik fan basıncı, cfm ve fan hızı yüksek (zaten 3ü de birbirinin sebebi) geri kalan her şeyde le360 v2 önde. 4 pin pwm varmış mesela, hayat kalitesini bayağı arttırır.Lt720 fanlar da argb olmayanı gen4 pump bu ise gen5 pump biraz daha yüksek devir dönüyor ve iyileştirmeler mevcut.
servise gidecek gibi bende cızırtı yok.Bu soğutucuyu alalı 3. ayım ve pompadan cızırtı gibi ses gelmeye başladı. Nedenini çözemedim. Yardımcı olucak varmıdır? Ses fanlardan gelmiyor kontrol ettim. Yüksek devirdede düşük de irdede cızırtı mevcut.