DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Arkadaşlar bana bu fiyatlar aralığında ekranlı kaliteli bir şey önerir misiniz. CPU bilgilerini gösteren kare bir model olursa sevinirim.

Corsair H150i Elite Cappellix sırf pompası sessiz değil diye sattım ve Aliexpress üzerinden Thermalright Burst Assassin 120 ARGB hava soğutucu aldım. Bu hava soğutucudan aşırı memnundum fakat sistemin tamamını sattığımdan ve yeni sisteme geçtiğim için Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım. Sistemin içinde çok yer kapladığı için ve yazın sistemin sıcaklığı odayı bile ısıttığı için sıvı soğutmaya tekrar geçmek istedim fakat Corsair sıvı soğutmanın pompası sesli olduğu için çekingen davrandım. İncelemelere baktığımda çoğu rakibinden pompası sessiz olduğu için bu modeli tercih ettim. Pompa hızı 3000rpm geçmediğin sürece 700-800rpm aralığında olan fanların sesi daha baskın geliyor. Kısaca kasanın camını açıp dikkatli bir şekilde pompayı dinlemediğin sürece sessiz. Sıvı soğutma nadir olarak çok hızlı bir sıvı dolaşım sesi gelebiliyor ardından 1-2 saniye içinde o ses gidiyor. Bundan sessiz bir sıvı soğutma bulmak çok maliyetli ben şahsen sıvı soğutmanın pompasından şuan memnunum.
Valla hocam bu modeli bilmiyorum ama dediğim gibi ld360d resmen alvaryum şelalesi gibi ses vardı. Bazen vızıldama bile yapıyordu. Kasamda 10 tane fan olmasına rağmen pompadan gelen sesi çok net duyuyordum.

Merhaba ürünün radyatör fanların da uğultu sesi geliyor normal mi bu acaba

Son düzenleme:
Sana galiba sorunlu model denk geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel