İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Sorun benim işlemci de ya soğutucu da değil. Benim işlemci kömür sample galiba 1.35v çekiyor. :peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant, cs gibi online tabanlı oyunlar da fark görülüyor onun haricinde woww çok iyi diyemiyorum.

Ben askere gidip geldiğimde zaten LGA1954 sokete sahip 52 çekirdekli 2nm işlemciler çıkacak onlardan Core U5 veya U7 geçerim diye düşünüyorum.
Valla benimki Warzone da 55 60 maks steam pubg de 55 65

Sorun benim işlemci de ya soğutucu da değil. Benim işlemci kömür sample galiba 1.35v çekiyor. :peeposad:

valorant, cs gibi online tabanlı oyunlar da fark görülüyor onun haricinde woww çok iyi diyemiyorum.

Ben askere gidip geldiğimde zaten LGA1954 sokete sahip 52 çekirdekli 2nm işlemciler çıkacak onlardan Core U5 veya U7 geçerim diye düşünüyorum.

valorantta 45 50 derece ztn

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet, bende deli gibi bu modeli bekliyorum işte hocam. Bir girse stoklara direk çökeceğim nasipse ya ♥
1-2 ay içinde kesin gelir bu soğutucu ondan bile yeni ilk gelen bu oldu :D

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet, bende deli gibi bu modeli bekliyorum işte hocam. Bir girse stoklara direk çökeceğim nasipse ya ♥

Ben daha çok yeni fanına bittim.

1-2 ay içinde kesin gelir bu soğutucu ondan bile yeni ilk gelen bu oldu :D

Ben daha çok yeni fanına bittim.
of ya videoya gel. Yanından geçip gidiyor fikrimin ince gülünün... 🌹:kekw:

6. Nesil Yeni Sıvı Soğutması 210W yakın güç çekerken da 74 dereceyi geçmemesi. :widepeepo:
detaylı incelemesi deepcool lq360 ultra başlardan göz kırpıyor.

Ben 240mm havit ile bu sıcaklıkları alıyorum😄 360a geçecektim ama sıcaklıklar iyi olduğu için erteledim biraz
Valla ben görüntü için aldım iyiki almışım ekran karto 5 6 derece düştü işlemci ditekt 10 derece düştü

@somoncum Hocam tekrardan selam, işlemci şuan boşta 45 50 derece arası cpu fan 2500 2600 rpm normal mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri