drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,326
Süper ötesi ya 50 Yi görmüyorum yüktegayet iyi
Süper ötesi ya 50 Yi görmüyorum yüktegayet iyi
22 k küsurcinebench r23 multi core yaptınmı hiç
70-80 sanırım max fırlamada 90 herhaldemultide sıcaklıklar kaçtı
Senin işlemci ile benim işlemci arasında çok fark var hem mimari hemde marka ama intel gayet serin çalışıyor güzel bir avantaj bence otamam şimdi oldu asıl fark burda işte benim multide 55 56 ta takıldı. ama 70 80 de o işlemciyi tutabilmeside gayet iyi
evet farklar baya var önemli olan güçlü işlemciyi soğutabilme performansıydı zaten 9800x3d de görmüş olduk bunuSenin işlemci ile benim işlemci arasında çok fark var hem mimari hemde marka ama intel gayet serin çalışıyor güzel bir avantaj bence o
Thermalright a güvenim tam ya özellikle kule tipinde kral diyebiliriz diye düşünüyorumevet farklar baya var önemli olan güçlü işlemciyi soğutabilme performansıydı zaten 9800x3d de görmüş olduk bunu
Ya hangi liste bilmiyorum ama listeden listeye hep bir fark var kimi listede 1. Sırada warframe pro arctic daha altta kimisinde arctic üstte warframe altta,Alıntıyı görüntüle
dün başka bir konuda bu tabloyu gördüm arcticle yarışıyor nerdeyse
evet görmüştüm 1 2 daha böyle tablo dediğin gibi bi üstte bi altta ikisideYa hangi liste bilmiyorum ama listeden listeye hep bir fark var kimi listede 1. Sırada warframe pro arctic daha altta kimisinde arctic üstte warframe altta,![]()
Gayet güzel marka kule tipini özellikle öneriyorum sıvı soğutmayı daha yeni kullanıyorum thermalright in 2 tür de güzel ama kule tipini daha uzun süre kullandığım için güvenim tamevet görmüştüm 1 2 daha böyle tablo dediğin gibi bi üstte bi altta ikisideama olsun sonuçta kafa tutuyor arctic e