❌İndirim Bitti! DeepCool LE360-V2 ARGB 2899 TL

2028/2029 diyolar Amy için daha çok var ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mx-6 ile değiş işte 5 ay sonra falan ayrıca mx-6 da çok iyi değil bir süre sonra hemen yapısı kötüleşiyor
o zaman üstünde geleni kullanırım olmadı bi ara krynoaut ile falan değişirim ama bence mx6 gayet f/p hocam

sürülü geleni değiştirmek mümkünmü hocam bende mx6 var onu kullanmayı düşünüyodum
mümkün pompa üzerine uygulanmış macunu kolonyalı peçete ile silersin sonra işlemcinin üzerine nohut tanesi kadar macun sıkar montajını yaparsın.

o zaman üstünde geleni kullanırım olmadı bi ara krynoaut ile falan değişirim ama bence mx6 gayet f/p hocam
MX-6 FP zaten yüksek gramaj alınıyor ama belli bir süre kullandiktan sonra aniden sıcaklık artışları vs oluyor yani yenileme sıklığı diğer macunlars göre biraz yüksek

MX-6 FP zaten yüksek gramaj alınıyor ama belli bir süre kullandiktan sonra aniden sıcaklık artışları vs oluyor yani yenileme sıklığı diğer macunlars göre biraz yüksek
bir macun da gördüm paylaşsam mı bilemiyorum 40g :ROFLMAO:
Fiyatı aşırı iyi hatta bedava gibi bir şey

22 Eylül sabahı paylaşmış olacağım.

n11 den 3 taksitle 2949tl aldım, 150tl de banka puanı gelecek. 2800 kapattık. :)

İyi kapmışın ha :D
diğer eski kasaya ucuz olsun diye segotep bevere 360 2300den alıp taktıydım 3-5 ayda pompa dağıtmış, servise gönderip sıfır değişim yapıldı , kullanmadan 2200 geri elden çıkardım şimdi deepcool hiç kullanmadım bakalım :) kasa inşallah radyatör oturur.

diğer eski kasaya ucuz olsun diye segotep bevere 360 2300den alıp taktıydım 3-5 ayda pompa dağıtmış, servise gönderip sıfır değişim yapıldı , kullanmadan 2200 geri elden çıkardım şimdi deepcool hiç kullanmadım bakalım :) kasa inşallah radyatör oturur.
3 fan parasına soğutucu bu kadar oluyor iyi bari sistemi bozmamış :D

3 fan parasına soğutucu bu kadar oluyor iyi bari sistemi bozmamış :D
aynen segotep sıvı soğutmalar uzak kalsın benden, özellikle amd de işlemci braket oturmalı, geçirmetli montajı var vida sıkma yerinin altında yay yok. vida sonuna kadar sıkabiliyorsun :D sen anla durumu

Geri