Sıvı soğutucu önerisi

Deepcool'un ekranı cidden güzelmiş bu aralar hava soğutması üstünde ekranlara denk geliyorum. Kardeşimin aio'su 5 yıllık ses yapıyor diyor. Kasası sadece 240 ya da 280 destekliyor. 3k ya fln ekranlı hava soğutma hiç fena olmaz.
Bunun gibi;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu da var; seninkisinden
Pro olanı daha geniş çaplı bilgilendirme yapıyor ekranında. Sıcaklık - CPU Kullanım %'si - CPU Watt değeri - CPU GHZ Değeri

Bu da çok güzel bir model. Ana sitesinde 8-9 puan kadar CFM değeri düşüktü bu modelin.
Ölçüm yapan yerlerde ısı değerlerinde fark görmüyordum yalnız neden böyle bir fark var bilmiyorum.

Zero Dark - Digital hangisini bulursanız hepsi aynı ölçüm değerlerini verecektir hocam.

Pro olanı daha geniş çaplı bilgilendirme yapıyor ekranında. Sıcaklık - CPU Kullanım %'si - CPU Watt değeri - CPU GHZ Değeri

Bu da çok güzel bir model. Ana sitesinde 8-9 puan kadar CFM değeri düşüktü bu modelin.
Ölçüm yapan yerlerde ısı değerlerinde fark görmüyordum yalnız neden böyle bir fark var bilmiyorum.

Zero Dark - Digital hangisini bulursanız hepsi aynı ölçüm değerlerini verecektir hocam.
Hangisinin CFM değeri 8-9 puan düşük hocam? PA Digital mı?
Zero Dark varmışta digitali yok, ben ve kardeşim estetiğe önem veriyoruz ya.

Edit: Eğer digitalin perfonmansı bir tık düşük diyorsanız evet büyük ihtimalle öyledir, argb fanlarda da fark olabiliyor şimdi LCD fanlar var onda da fark var baya. Lian Li olanlarda

Hangisinin CFM değeri 8-9 puan düşük hocam? PA Digital mı?
Zero Dark varmışta digitali yok, ben ve kardeşim estetiğe önem veriyoruz ya.

Edit: Eğer digitalin perfonmansı bir tık düşük diyorsanız evet büyük ihtimalle öyledir, argb fanlarda da fark olabiliyor şimdi LCD fanlar var onda da fark var baya. Lian Li olanlarda
Resmi sitedeki değerler;

PRO Digital AK620 -
60.89 CFM
Digital AK620 -68.99 CFM

8.10 CFM fark var arada az değil açıkçası.
Isı karşılaştırma videolarında PRO Digital 1 derece kadar daha iyi gözüktüğü oluyor ama, tam anlayabilmiş değilim.
Siz istediğinizi alın derim, testlerde verimi düşük değil hiçbirisinin sadece bu anekdotu bildirmek istedim hocam.

Resmi sitedeki değerler;

PRO Digital AK620 -
60.89 CFM
Digital AK620 -68.99 CFM

8.10 CFM fark var arada az değil açıkçası.
Isı karşılaştırma videolarında PRO Digital 1 derece kadar daha iyi gözüktüğü oluyor ama, tam anlayabilmiş değilim.
Siz istediğinizi alın derim, testlerde verimi düşük değil hiçbirisinin sadece bu anekdotu bildirmek istedim hocam.
Anladım hocam, sorun yok. Daha videolarını izlemedim bakarım. Ekran büyük ihtimalle oradan kapadığı için CFM'ye etki ediyordur. Tabii eğer fanlar aynıysa. Onu bende düşündüm, açıkçası daha kötü bir değer bekliyordum 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri