Bu ondan çok daha iyioooo çok da ucuzmuş kanka bu nasıl ?
rampage marka hiçbir şey alınmaz hocam hem arkadaşın bütçeyide aşıyorBiraz daha çıkabilirseniz bunu onerebilirim oyun oynamıyorum ama çok memnunum
![]()
Rampage Rm-k45 Orbit-s Rgb 7.1 Uyumlu Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k45 Orbit-s Rgb 7.1 Uyumlu Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
hocam mikrofonu gayet güzel, hafif ve rahat. Arkadaşımın bütçesine uyduğu için aldı. Şuan rahat rahat kullanıyor. Bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi seçenek bence buduroooo çok da ucuzmuş kanka bu nasıl ?
kanka sharkoon ile arasındaki fark çok mu almışken iyisini alayım pek anlamıyorum bu işlerden (hp victus 16 4070 li gaming lapttobum var onda kullancağım. )rampage marka hiçbir şey alınmaz hocam hem arkadaşın bütçeyide aşıyor
![]()
Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eğer ses kartınız iyiyse ilkini alın rahatlıkla kullanın ikiside çok iyi
arkadaşın attığı sharkoon ile ses kalitesi vs. fark var mı hocam ?hocam mikrofonu gayet güzel, hafif ve rahat. Arkadaşımın bütçesine uyduğu için aldı. Şuan rahat rahat kullanıyor. Bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi seçenek bence budur
markayı hiç duymadım, ben olsam tercihimi havitten yana kullanırdımkanka sharkoon ile arasındaki fark çok mu almışken iyisini alayım pek anlamıyorum bu işlerden (hp victus 16 4070 li gaming lapttobum var onda kullancağım. )
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın attığı sharkoon ile ses kalitesi vs. fark var mı hocam ?
markayı hiç duymadım, ben olsam tercihimi havitten yana kullanırdım
kanka hangisini almalıyım haviti mi sharkoonu mu ses kalitesi ve rahatlık açısından hangisi iyi veya başka öneriniz var mı hemen sipariş verceğimAlman markasıdır. Bende TG6 model kasası ve 650 W'lık güç kaynağı var. RX 6800 kullanıyorum.
kanka hangisini almalıyım haviti mi sharkoonu mu ses kalitesi ve rahatlık açısından hangisi iyi veya başka öneriniz var mı hemen sipariş verceğim
Diğer arkadaş ise havit diyor tam anlamıyla arada kaldımİkisi de kullanmadım ama alacak olsam tercihim Sharkoon'dan yana olurdu.
sharkoon sipariş verdim eyvallah kankaİkisi de kullanmadım ama alacak olsam tercihim Sharkoon'dan yana olurdu.
hayırlı olsun hocam , güle güle kullanın. Sharkoon un görüntüsü bana 2013 internet kafe kulaklıkları gibi geldi birazDiğer arkadaş ise havit diyor tam anlamıyla arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sharkoon sipariş verdim eyvallah kanka