Yardım 500 600 tl bandinda beyaz red swich klavye

Arda_16

80+
Reaksiyon skoru
5
500 600 tl bandında mekanik klavye önerir misiniz acill beyaz red swich olursa güzel olur

Sartafec t60 nasıl peki 600 TL
onların çoğu kalitesiz en azından bi biütçenizi 900 1000 küsrülere çıkarsa sahibindenden 0 mizar alabilirsiniz beyaz gateron switch

500 600 TL bandında mekanik klavye önerir misiniz acill beyaz red swich olursa güzel olur
Bu fiyatta alınabilecek kaliteli bir klavye gibi duruyor ama Brown switch yurtdışından geliyor
GAINSWG12
Bu kupon kodu ile de 22 dolara düşüyor ilginizi çekiyorsa bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu klavye hotswap heralde çok bilgim yok ama

Ayrıca alttaki seçenekten tacgical değilde linaer seçerseniz red switch oluyor klavye heralde

Bu fiyatta alınabilecek kaliteli bir klavye gibi duruyor ama Brown switch yurtdışından geliyor
GAINSWG12
Bu kupon kodu ile de 22 dolara düşüyor ilginizi çekiyorsa bakabilirsiniz

Ayrıca bu klavye hotswap heralde çok bilgim yok ama

Ayrıca alttaki seçenekten tacgical değilde linaer seçerseniz red switch oluyor klavye heralde
Bugün alsam bi 10 güne gelirmi hocam türkiye yok diyr bazıları ve kargo/ vergi varmı?

Bugün alsam bi 10 güne gelirmi hocam türkiye yok diyr bazıları ve kargo/ vergi varmı?
Kargo ya ücret yok heralde vergide bildiğim kadar hızlı teslim seçersen çıkıyor

Ben kesin alırdım ama türkçe q ya alışmışım böyle klavyeyi hayatta kullanmam gelir heralde 10 güne

Kargo ya ücret yok heralde vergide bildiğim kadar hızlı teslim seçersen çıkıyor

Ben kesin alırdım ama türkçe q ya alışmışım böyle klavyeyi hayatta kullanmam gelir heralde 10 güne
vergi varmı?

Geri