Neler Yeni

500-600 tl civarı bir kulaklık önerisi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Kulak içi de olur kulak üstüde farketmez sadece kulağı ağrıtmasın ve mikrofonu kaliteli olsun sesi de kaliteli olsun 7.1'e gerek yok zaten bu bütçelerde 7.1 sanmıyorum olacağını önerilerinizi bekliyorum kardeşlerim abilerim.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Kulak içi de olur kulak üstüde farketmez sadece kulağı ağrıtmasın ve mikrofonu kaliteli olsun sesi de kaliteli olsun 7.1'e gerek yok zaten bu bütçelerde 7.1 sanmıyorum olacağını önerilerinizi bekliyorum kardeşlerim abilerim.
Ben anker r100 kullanıyorum bassı vs çok iyi bence önerebilirim size araştırın isterseniz siyah rengi çizilmeye dayanıksız çok belli ediyor ama kir toz belli etmez bende beyazı var biraz toz belli oluyor. YouTube de incelenmesi var bakabilirsiniz iyi günler.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben anker r100 kullanıyorum bassı vs çok iyi bence önerebilirim size araştırın isterseniz siyah rengi çizilmeye dayanıksız çok belli ediyor ama kir toz belli etmez bende beyazı var biraz toz belli oluyor. YouTube de incelenmesi var bakabilirsiniz iyi günler.
Bakayım kardeşim

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc de Bluetooth yok bu olmaz maalesef.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Fujin ama mikrofonu dandik gibi

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Pc de Bluetooth yoksa diğerleri de bağlanmaz ben öyle biliyorum yanlış mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm siz bilgisayar için istiyorsunuz anladım ona diyecek bir şeyim yok kusura bakmayın 😊

Pc de Bluetooth yoksa diğerleri de bağlanmaz ben öyle biliyorum yanlış mıyım

Hmm siz bilgisayar için istiyorsunuz anladım ona diyecek bir şeyim yok kusura bakmayın 😊
Direkt okuyunca telefon için sandım

Top Bottom