500-600 Tl ekran kartı önerisi

yigitaydn

80+
Reaksiyon skoru
44
2.el olmasın ve şu işlemciyle uyumlu olursa sevinirim
AMD Anthlon II X2 270

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R7 240 tavsiye ederim.

Gt740

Ben gtx 750ti kullanıyorum gayet iyi bir ekran kartı fiyatına göre bence. Ben tabi 2. el almıştım. Fiyat araştırması yapmadım ama galiba bütçeni biraz aşabilir.

2. el anca alınır aslında bu fiyata zaten işlemci kötü olmasa kesinlikle GT 1030 derdim ama işlemci de yükseltmek gerekir o yüzden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben gtx 750ti kullanıyorum gayet iyi bir ekran kartı fiyatına göre bence. Ben tabi 2. el almıştım. Fiyat araştırması yapmadım ama galiba bütçeni biraz aşabilir.
Bütçeyi aşmaz GT 1030 da alınabilir bu bütçede hatta gtx 970 bile 2. el ama işlemci uyumlu değil malesef.

2. el anca alınır aslında bu fiyata zaten işlemci kötü olmasa kesinlikle GT 1030 derdim ama işlemci de yükseltmek gerekir o yüzden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi aşmaz GT 1030 da alınabilir bu bütçede hatta gtx 970 bile 2. el ama işlemci uyumlu değil malesef.
2. el olmasın diyor arkadaş o yüzden dedim. Benim işlemcim ve anakartım da uyumsuzdu hatta bilgisayarcı bir abi çalışmayacağını öne sürmüştü fakat çalışmaya başladıktan sonra hiçbir sorununu görmedim. Sadece anakart baya eski olduğu için bazen 8gb ram sadece 4gb görüyor o kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri