Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
500-600 TL arası bütçem var mekanik klavye istiyorum red veya sesi az bir switch olursa daha iyi olur
Buna para verilmez![]()
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 600’ün üstüne çıkamam![]()
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500-600 TL arası bütçem var mekanik klavye istiyorum red veya sesi az bir switch olursa daha iyi olur
Alabilceginin en iyisi volume kontrol tusu bile var- Google Alışveriş
www.google.com.tr
Buna para verilmez
Kardesim neden verirsinki okdr para benim attigima bak seninkine bak bunun yazilimi bile yoktur
@Fiery atmış zaten, bir bak buna.500-600 TL arası bütçem var mekanik klavye istiyorum red veya sesi az bir switch olursa daha iyi olur
600 TL bütçeye de rampage almam dostun kusura bakma- Google Alışveriş
www.google.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alabilceginin en iyisi volume kontrol tusu bile var
600 üstüne çıkamam ve bilek desteği olursa daha iyi olur@Fiery atmış zaten, bir bak buna.
Cherry MX switchleri var, çok güzel klavye bu fiyata.
OMEN by HP Encoder Türkçe Klavye, Kablolu, Kahverengi, 6YW75AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OMEN by HP Encoder Türkçe Klavye, Kablolu, Kahverengi, 6YW75AA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kardesim bilek destegi var yazilim destegi var her tusa ayri ayri atayabiliyosun renkleri ben memnunum ama gidip razer alabilirsin tutan yok600 TL bütçeye de rampage almam dostun kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 üstüne çıkamam ve bilek desteği olursa daha iyi olur
Rampage ultimate. Hiç bir şey aramana gerek yok.500-600 TL arası bütçem var mekanik klavye istiyorum red veya sesi az bir switch olursa daha iyi olur