Neler Yeni

500-600 TL Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
kankam şu an bu fiyata en iyi artic 3 7.1 alabilirsin. zaten arkaaşlar yazmış. bi de coolermaster mh 630' a bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Özdemir
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Logitech G432 de fena görünmüyor sanki. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Arctis 3 güzel gibi ama bass ve ses seviyesi olarak yetersiz olduğu belirtilmiş.
G432 Hakkında pek bir bilgim yok . Padleri bunaltacak ve terletecekmiş gibi gözüküyor . Ama yinede alıp deneyebilirsiniz denemeden bilemeyiz tam olarak .

Onun yerine şu ürüne de göz atabilirsiniz : https://www.itopya.com/corsair-hs70-71-wireless-carbon-gaming-kulaklik/ (Wireless Kulaklık)

veya

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Logitech G432 de fena görünmüyor sanki. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Arctis 3 güzel gibi ama bass ve ses seviyesi olarak yetersiz olduğu belirtilmiş.
G432 kullandım.Tavsiye etmiyorum.Bez yapısını hiç beğenemedim ayrıca kulaklığın malzeme kalitesi hiç parasına değiyor gibi hissettirmiyor.Fakat beğenenler de illa ki vardır ben 8ay deneyimledim ardından satmak zorunda kaldım beğenmeyerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Özdemir
G432 Hakkında pek bir bilgim yok . Padleri bunaltacak ve terletecekmiş gibi gözüküyor . Ama yinede alıp deneyebilirsiniz denemeden bilemeyiz tam olarak .

Onun yerine şu ürüne de göz atabilirsiniz : https://www.itopya.com/Corsair-hs70-71-wireless-carbon-gaming-kulaklik/ (Wireless Kulaklık)

veya

HS50 pro güzel gibi aslında ama 7.1 olayı yok. Windows sonic açsam bir etki yaratır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

G432 kullandım.Tavsiye etmiyorum.Bez yapısını hiç beğenemedim ayrıca kulaklığın malzeme kalitesi hiç parasına değiyor gibi hissettirmiyor.Fakat beğenenler de illa ki vardır ben 8ay deneyimledim ardından satmak zorunda kaldım beğenmeyerek.
Peki ne önerebilirsiniz bu civarda?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Özdemir

Onun yerine şu ürüne de göz atabilirsiniz : https://www.itopya.com/Corsair-hs70-71-wireless-carbon-gaming-kulaklik/ (Wireless Kulaklık)

veya

Cloud II nasıldır sizce? 670 liraya bulunabiliyor şuan. Müzik ve oyun için yeterli gelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Cloud II nasıldır sizce? 670 liraya bulunabiliyor şuan. Müzik ve oyun için yeterli gelir mi?

Buradaki yorumlar full 5 yıldız belli ki kulaklık kaliteli . Zaten hyperx bu yani boru değil . Müzik ve oyun için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Özdemir
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Top Bottom