Neler Yeni

500-600TL bütçede TKL veya %60 klavye önerisi.

grasdiyas

80+ Silver
biliyorum bütçe kısıtlı baya ancak klavye çok büyük geliyor Ü tuşuna basıcam diye Ğ tuşuna felan basıyorum yanlışıkla 200tl ye aldığım ultra kalitesiz bir klavye kullanıyorum şuan bu fiyatlara alıcağım klavyeye değmiyecekse ilerde daha iyisini alabilirim

Loki_0

80+
biliyorum bütçe kısıtlı baya ancak klavye çok büyük geliyor Ü tuşuna basıcam diye Ğ tuşuna felan basıyorum yanlışıkla 200tl ye aldığım ultra kalitesiz bir klavye kullanıyorum şuan bu fiyatlara alıcağım klavyeye değmiyecekse ilerde daha iyisini alabilirim
Klavyenizde sorun yoksa biraz idare etmenizi öneririm. Bu bütçede çok düzgün şeyler bulamazsınız. Bütçeniz artınca daha iyi bir şey alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci ele yönelirseniz belki düzgün bir şeyler bulunur da o bile zor.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Muhammed efe
İleride al bu bütçede alacağın ondan farklı olmaz.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
1k yap Amazon’da güzel klavyeler var

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyenizde sorun yoksa biraz idare etmenizi öneririm. Bu bütçede çok düzgün şeyler bulamazsınız. Bütçeniz artınca daha iyi bir şey alırsınız.

İkinci ele yönelirseniz belki düzgün bir şeyler bulunur da o bile zor.
İleride al bu bütçede alacağın ondan farklı olmaz.
1k yap Amazon’da güzel klavyeler var
anladım 1k bütçede öneriniz varmı? belki haftaya alabilirim yazılımla da ilgineliyorum %60 klavyelerde " işareti olmuyor galiba ama %100 kalvye de çok büyük geliyor yazamıyorum oyun oynarken de zorlanıyorum

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer
anladım 1k bütçede öneriniz varmı? belki haftaya alabilirim yazılımla da ilgineliyorum %60 klavyelerde " işareti olmuyor galiba ama %100 kalvye de çok büyük geliyor yazamıyorum oyun oynarken de zorlanıyorum
%75 almanı öneririm hem küçük hem %60 gibi kötü yanları yok

Loki_0

80+
1k da bildiğim yok ama 1200 e 4 5 tane atıyorum. Benim tercihim dkm200 yada K75 olur aralarından ama diğeri de üzmez.

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
örnek olarak attım tabii bu bütçe kısıtlı

1k da bildiğim yok ama 1200 e 4 5 tane atıyorum. Benim tercihim dkm200 yada K75 olur aralarından ama diğeri de üzmez.

2. el ajazz iyi duruyor ancak ömür açısından sorun olurmu? kullanılmamış yazıyor param güvende güzel para kitlemesse alayım

Loki_0

80+
örnek olarak attım tabii bu bütçe kısıtlı

2. el ajazz iyi duruyor ancak ömür açısından sorun olurmu? kullanılmamış yazıyor param güvende güzel para kitlemesse alayım
Param güvende 78 ekliyor. Ömür açısından kendi switchleri kötü değil idare eder ama sorun olursa hot swap olduğu için değiştirirsin zaten. İstersen biraz da pazarlık yapmayı deneyebilirsin.

Top Bottom