1000 liradan başlıyor ikinci el patron koltukları2.elde ofis koltuğu düşürebilirsen onlara bak
Paranı biriktirip hawk oyuncu koltuğunu almanı tavsiye ederim cok sık indirime düşüyorKonu başlıkdaki gibidir önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
2. Elden ofis koltukları varKonu başlıkdaki gibidir önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
patron koltuğu değil ya fileli ofis koltukları var1000 liradan başlıyor ikinci el patron koltukları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paranı biriktirip hawk oyuncu koltuğunu almanı tavsiye ederim cok sık indirime düşüyor
Kesinlikle katılıyorum zamanında 1k'ya ramage gaming koltugunu almıştım çok çabuk kırıldı vs. öneri için teşekkür ederim araştırıcam.bulabilirsen direk bu fileli ofis koltuklarından al gayet rahatlar 1k ya dandik ne olduğu belli olmayan oyunvu koltuğu almaktan iyidie
Bende de eski bı oturma odası koltuğu var tekli ama bu dediğimi kuzenimde kullandım çok rahattı siyah modellerdenKesinlikle katılıyorum zamanında 1k'ya ramage gaming koltugunu almıştım çok çabuk kırıldı vs. öneri için teşekkür ederim araştırıcam.