Neler Yeni

500-600TL Kulaklık Tavsiyesi

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Bundan öncesinde gamepower magnus v2 kullanıyorum fakat bozulduğu için bu fiyat bandında kulaklık önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Bundan öncesinde gamepower magnus v2 kullanıyorum fakat bozulduğu için bu fiyat bandında kulaklık önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
1 ay önce Gamepower fujin 660 TL'ye aldım keşke denk getirseydin şuan 900

maury

80+
Ya arkadaş 500 TL'ye adam gibi kulaklık yok mu ya? Cızırtı yapmayan, dip ses olmayan, bassı tizi ideal olan. Lan hepsi mi 2 bin tl üzerinde ya. Bi kulaklık bulamadım 1 aydır.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Ya arkadaş 500 TL'ye adam gibi kulaklık yok mu ya? Cızırtı yapmayan, dip ses olmayan, bassı tizi ideal olan. Lan hepsi mi 2 bin TL üzerinde ya. Bi kulaklık bulamadım 1 aydır.
İşte dedim ya 1 ay önce Gamepower fujin kulaklığı 600 ile 660 arasındaydı keşke denk gelebilseydin harika kulaklık lansman fiyatıydı görsel olsun herşeyle harika bir kulaklık ses falan birdaha o fiyatları görür mü sanmam artık o kulaklıllar zor kanka o fiyatlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya arkadaş 500 TL'ye adam gibi kulaklık yok mu ya? Cızırtı yapmayan, dip ses olmayan, bassı tizi ideal olan. Lan hepsi mi 2 bin TL üzerinde ya. Bi kulaklık bulamadım 1 aydır.

Bu kulaklık haka bende var mikrofonu gitti kullandıktan sonra bir süre sonra mikrofonu iyi diyemem ama duymak açısından sesi falan kulakları asla ağrıtmaz

Top Bottom