1 ay önce Gamepower fujin 660 TL'ye aldım keşke denk getirseydin şuan 900Bundan öncesinde gamepower magnus v2 kullanıyorum fakat bozulduğu için bu fiyat bandında kulaklık önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Hocam https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,649918374.html1 ay önce Gamepower fujin 660 TL'ye aldım keşke denk getirseydin şuan 900
Dip ses olayı varmış diye okumuştum
kendim alıp kullandım rezalettiTamamdır hocam.
İşte dedim ya 1 ay önce Gamepower fujin kulaklığı 600 ile 660 arasındaydı keşke denk gelebilseydin harika kulaklık lansman fiyatıydı görsel olsun herşeyle harika bir kulaklık ses falan birdaha o fiyatları görür mü sanmam artık o kulaklıllar zor kanka o fiyatlaraYa arkadaş 500 TL'ye adam gibi kulaklık yok mu ya? Cızırtı yapmayan, dip ses olmayan, bassı tizi ideal olan. Lan hepsi mi 2 bin TL üzerinde ya. Bi kulaklık bulamadım 1 aydır.
Ya arkadaş 500 TL'ye adam gibi kulaklık yok mu ya? Cızırtı yapmayan, dip ses olmayan, bassı tizi ideal olan. Lan hepsi mi 2 bin TL üzerinde ya. Bi kulaklık bulamadım 1 aydır.
100 TL çıkabilirsen Arctis 1Bundan öncesinde gamepower magnus v2 kullanıyorum fakat bozulduğu için bu fiyat bandında kulaklık önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.