500-700 tl mini mekanik klavye

Hangi switch alınmalı sence :p
Ne için kullanacağına göre değişir ama sarı varsa ve seçtiğinde ekstra para istemiyorsa sarı alırdım. Onun dışında oyun için red veya brown tercih edilebilir ben brown alırdım(aldım da) çünkü oyun oynarken tuşa bastığımı hissetmek istiyorum red switch de bu hissiyat fazla yok. Mavi alanın kendisine saygısı yoktur o.O2
Siyah varsa siyah da güzel sessizdir

Ne için kullanacağına göre değişir ama sarı varsa ve seçtiğinde ekstra para istemiyorsa sarı alırdım. Onun dışında oyun için red veya brown tercih edilebilir ben brown alırdım(aldım da) çünkü oyun oynarken tuşa bastığımı hissetmek istiyorum red switch de bu hissiyat fazla yok. Mavi alanın kendisine saygısı yoktur o.O2
Brownda tel sesleri nasıl? En az yellow v2 de deniliyor şu an ama 60 70 liralık bir fark var.

Tel sesi derken yay sesini kastediyorsanız bende gateron brown var ve yay sesi duymuyorum.
alacaktım bir ara vaz geçtim, şu an alacağım yellow v2 alacağım sanırım

yellow switch sessiz midir yoksa nasıldır merak ettim

yellow switch sessiz midir yoksa nasıldır merak ettim
bende fazla yellow hakkında bilmiyorum ama sesli değildir diye düşünüyorum internette linear yani sessiz olarak geçiyor ve tepki hızlarının düşük olduğunu biliyorum yani iyiler.

bende fazla yellow hakkında bilmiyorum ama sesli değildir diye düşünüyorum internette linear yani sessiz olarak geçiyor ve tepki hızlarının düşük olduğunu biliyorum yani iyiler.
red 45g yellow 35 g yazıyor yani daha hafif alınır gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,637
Üyeler
195,691
Son üye
Xryper
Geri