500-700TL Oyuncu Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar, 500-700TL gibi bir bütçem var klavye almak istiyorum. Şu anki klavyem gamepower saber rgb daha 1 ay olmadan tuşları basmamaya başladığı için farklı bir klavye ile değiştireceğim. Bu yüzden lütfen gamepower ve bunun gibi markaları önermezseniz sevinirim. Mekanik, ışıklı, kaliteli switchleri olmasını istiyorum. Teşekkürler

Alienware Pro AW768 alabilirsin.

İki klavye de tercihlerim arasındaydı. CK350 de outemu switch var benim kullandığım klavye de outemu switch'ti. Bu kadar kısa sürede gidince outemu'ya karşı olumsuz bir tutumum var. Alienware çok hoş bir klavye diye duydum. Kailh switch nasıldır, uzun süre götürür mü. Outemu mu daha iyidir yoksa kailh mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
İki klavye de tercihlerim arasındaydı. CK350 de outemu switch var benim kullandığım klavye de outemu switch'ti. Bu kadar kısa sürede gidince outemu'ya karşı olumsuz bir tutumum var. Alienware çok hoş bir klavye diye duydum. Kailh switch nasıldır, uzun süre götürür mü. Outemu mu daha iyidir yoksa kailh mi?
Kailh iyi switchtir ama arasından hangisi daha iyi bilmiyorum, @Tost Kayaoğlu yardımcı olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca buna da bakabilirsin ;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,211,114
Üyeler
195,539
Son üye
SyroxTaha