nasıl yani çıkacak diyemi arkadaş yarın almak için istiyor şimdiden bul dediözel üretim 5090 ın yolda knk bekle
200 anlarım 100 anlarımda 500 nedir hocam dalgamı geçiyorsunuz allah aşkına bazen cidden b*kunu çıkartıyorsunuz en iyi sistem bile maximum 150 200k arasında500 bin TL bütçem var bi arkadaş bana sordu arabasını satmış bana pc al dedi herşeyin en iyisi olsun dedi monitör dahil
hayır o paraya yeni kart ürettirebiliriz o kadar para basmasına ne gerek var arkadaşının böyle saçma para harcaması görmedim ben en baba sistem bile o kadar yapmaz adamların dediği gibinasıl yani çıkacak diyemi arkadaş yarın almak için istiyor şimdiden bul dedi
troll konu sanırsam500 bin TL bütçem var bi arkadaş bana sordu arabasını satmış bana pc al dedi herşeyin en iyisi olsun dedi monitör dahil
DüzenlendiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu yetermi yetmezse birtane daha alsın yan tarafa
arabasını satmış arkadaşım 500 bin tl bütçesi daha ucuza da alır tabii ki net bütçesi bu oda alacak komple odası gaming oda alacakhayır o paraya yeni kart ürettirebiliriz o kadar para basmasına ne gerek var arkadaşının böyle saçma para harcaması görmedim ben en baba sistem bile o kadar yapmaz adamların dediği gibi
konu trol değilse dizeceğim ama çılgınlık yaniarabasını satmış arkadaşım 500 bin TL bütçesi daha ucuza da alır tabii ki net bütçesi bu oda alacak komple odası gaming oda alacak