onu hiç tavsiye etmiyorlarkesinlikle seagate barracuda
Bende var cok muazzam senfoniler çalıyor açılırken vs sırf bu yüzden SSD aldım para olursa steamden oyun alcam oyunları atcamkesinlikle seagate barracuda
2. el nerden bulabilirimki400 e 1 ya da 2 TB 2. El yapıştır zaten 0 da olsa 2. El de olsa yazma sesi var
Sahibinden letgo dolap vs ben 320 GB Samsung HDD yi 75 e verdim2. EL NERDEN BULABİLİRİMKİ
5 yıl barracuda kullandım bi zaman sonra sesi beyninde yankılanıyo ama hangi hdd alırsan al aynısı olur o yüzden şuan alıyo olsam yine barracuda alırdım500 gb bir hdd almayı düşünüyorum bütçe : max 400 TL bu fiyata en iyi hdd nedir ? hangi siteden almalıyım ?
Bunu alıyorsun knk yer uzak ise param güvende diye bı olay var 30-50 arası da o geçirir geliyor sana parça deniyon test ediyor doğruysa onay veriyon para gidiyor eğer parça sağlam değilse onaylanıyon iade ediyonSunucu Donanım İlanları & Fiyatları sahibinden.com'da
Sunucu Donanım İlanları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Paran da yanmamış oluyor böyleceSunucu Donanım İlanları & Fiyatları sahibinden.com'da
Sunucu Donanım İlanları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bunu alıyorsun knk yer uzak ise param güvende diye bı olay var 30-50 arası da o geçirir geliyor sana parça deniyon test ediyor doğruysa onay veriyon para gidiyor eğer parça sağlam değilse onaylanıyon iade ediyon