Neler Yeni

500 GB NVMe M2 SSD Önerisi

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@oytuncilen,
Size tavsiyem "Kingston A2000" almanız olacaktır. Aldıktan sonra ana diskinizi "A2000" yapın.
WD Green, DRAM içermeyen ve mümkün mertebe işletim sistemi kurulmaması gereken bir SSD.
WD Green'i de oyun depolamak için kullanın, ana diskiniz "A2000" olsun. Farkını göreceksinizdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
@oytuncilen,
Size tavsiyem "Kingston A2000" almanız olacaktır. Aldıktan sonra ana diskinizi "A2000" yapın.
WD Green, DRAM içermeyen ve mümkün mertebe işletim sistemi kurulmaması gereken bir SSD.
WD Green'i de oyun depolamak için kullanın, ana diskiniz "A2000" olsun. Farkını göreceksinizdir.
en az bir 50 gb işletim sistemine gidecek bu sefer :) WD green in işletim sistemi kurulmaması gereken bir ssd olduğunu bilmiyordum :( oyunlar da artık 100 gb yı buldu. 120 lık WD ssd ye anca bir oyun sığar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@oytuncilen,
Bir de şunu düşündüm. hem işletim sistemi hem de oyunların kurulu olduğu m2 yada sata ssd olsun, patlarsa oyunlarda sistemde gidecek iki iş çıkacak başıma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@oytuncilen,
A2000 e soğutucu takmaya gerek var mı? ekran kartının üstünde ki 3.0 a takacağım için ısınır mı?

Son düzenleme:

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@oytuncilen,
Kaliteli bir SSD alırsanız patlama gibi bir ihtimal en aza iner. A2000, kaliteli bir model.
SSD'yi benchmark testlerinde yüke sokmadığınız sürece de pek ısınacağını zannetmiyorum.
Umarım, uzun süre sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
@oytuncilen,
Kaliteli bir SSD alırsanız patlama gibi bir ihtimal en aza iner. A2000, kaliteli bir model.
SSD'yi benchmark testlerinde yüke sokmadığınız sürece de pek ısınacağını zannetmiyorum.
Umarım, uzun süre sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Test işleri ile falan hiç uğraşmadım uğraşmam da zaten. Oyun oynarken ısınmasın yeter. benim kararsız kaldıklarım haricinde çoğunluk senin gibi A2000 tavsiye etmiş. Ona yöneliyorum o zaman, bütçeyi kaliteli bir parça için 600 TL ye çıkarmak sorun olmaz. Bilgilendirmeler için teşekkür ederim hepinize. Eksik olmayın.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord