Arkadaşlar alanım dolmaya başladı bir HDD almak istiyorum fiyat performans olması benim için önemli bütçem çok yok 500 GB veya 1tb istiyorum
seagate barracuda kullanıyorum öneririm dostumArkadaşlar alanım dolmaya başladı bir HDD almak istiyorum fiyat performans olması benim için önemli bütçem çok yok 500 GB veya 1tb istiyorum
Masaüstünde kullanacağım ve sanırım zaten anakart kutusunun içinde bir adet SATA kablosu var diye hatırlıyorumWD Blue 1TB alabilirsin,
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
*P300 gereksiz pahalı
*WD Blue varken Barracuda tercih etmek de pek mantıklı değil
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Not: Attığım HDD 3.5" boyutunda olup dizüstü bilgisayarlar için uygun değildir ve içinden sata kablosu çıkmaz.
O zaman WD Blue olanı alabilirsiniz.Masaüstünde kullanacağım ve sanırım zaten anakart kutusunun içinde bir adet SATA kablosu var diye hatırlıyorum
WD Blue 1TB alabilirsin,
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
*P300 gereksiz pahalı
*WD Blue varken Barracuda tercih etmek de pek mantıklı değil
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Not: Attığım HDD 3.5" boyutunda olup dizüstü bilgisayarlar için uygun değildir ve içinden sata kablosu çıkmaz.
adam koskoca konu atmış hiç mi dikkat etmiyorsunSeagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com