GazzeliAtalay
80+ Bronze
Oyun için kullanılacak. Membran olabilir. Blue olmasın çok sesli olmasını istemiyoruz. Tüm tuşlar olsun. Tavsiyenizi bekliyorum .
Bende rltakipteyim
Oyun için kullanılacak. Membran olabilir. Blue olmasın çok sesli olmasını istemiyoruz. Tüm tuşlar olsun. Tavsiyenizi bekliyorum .
Bu kadarmı düştük ya gamebooster neGameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 929,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İncelemeye bak derim ben aldım bir aydır kullanıyorum
Öylede ürün güzelBu kadarmı düştük ya gamebooster ne
Garanti sıkıntısı oluyomu yurtdisi urunlerdebuna bakabilirsiniz bütçeyi biraz aşıyor ama
Bildiğim kadarıyla deneyimlemedim ilk 30 gün içerisinde iade edersen tam paranı alıyorsun 30 günden sonra 23 ayda herhangi bir durumda iade olursa ürünün parasını alıyorsun diye söyleniyorduGaranti sıkıntısı oluyomu yurtdisi urunlerde
Kanka switch bu klavye değilbuna bakabilirsiniz bütçeyi biraz aşıyor ama
bu fiyata alınmazGameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 929,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İncelemeye bak derim ben aldım bir aydır kullanıyorum
Kanka doğru düzgün klavye kalmamış şakasız bu fiyatlaraBu kadarmı düştük ya gamebooster ne
Nerde gördün hot swaple mekanik klavye yazıyor kırmızı swich beyaz arka ledliKanka switch bu klavye değil