eski ryzenlerde core sayisi arttikca performans düşüyor. 500 TL'ye göre iyi işlemci ama ona lafım yokBu kadar emin olmana şaşırdım. O işlemci Ryzen 5 3600'e eşit neredeyse, 8/16 bir işlemci ve RTX 2060S civarına kadar maksimum besleyebilir. Çoklu çekirdeği gayet yeterli, tekli çekirdeği ise halen kabul edilebilir. Intel tarafında 8. ve 9. nesil civarında. Bilginiz olmayan konularda yorum yapmazsanız sevinirim insanları yanlış yönlendirmeyin.
Bu arada 500₺'ye kimse vermez o işlemciyi. Garip.
Dostum kötü diyenler neye göre yargılıyor 500 liraya bunun gibi bi işlemci için bedava hele fps oyunlari oynayacaksan önbelleği vs kafiBiri iyi diyor diğeri kötü diyor. Kafam karıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral hem 3060 a kadar yolu var hemde bedava adam hala kötü diyo laf anlatmana bile gerek yok aslındaBu kadar emin olmana şaşırdım. O işlemci Ryzen 5 3600'e eşit neredeyse, 8/16 bir işlemci ve RTX 2060S civarına kadar maksimum besleyebilir. Çoklu çekirdeği gayet yeterli, tekli çekirdeği ise halen kabul edilebilir. Intel tarafında 8. ve 9. nesil civarında. Bilginiz olmayan konularda yorum yapmazsanız sevinirim insanları yanlış yönlendirmeyin.
1500₺'ye kadar alınabilir. SMT'yi kapatınca %5'lik bir performans artışı alıyorsun fakat gerek yok. %5 performans düşüyor diye kötü olduğu anlamına gelmez. 5000 serisinde de SMT kapanınca performans artıyor bu arada.eski ryzenlerde core sayisi arttikca performans düşüyor. 500 TL'ye göre iyi işlemci ama ona lafım yok
Bu konularda bilgilendirme yapmazsak yanlış bilgiler iyice yayılır, yanlış bilgileri gördükçe sinirim bozuluyor bu yüzden uğraşıyorum dostum.Dostum kötü diyenler neye göre yargılıyor 500 liraya bunun gibi bi işlemci için bedava hele fps oyunlari oynayacaksan önbelleği vs kafi
Kral hem 3060 a kadar yolu var hemde bedava adam hala kötü diyo laf anlatmana bile gerek yok aslında
Hocam anladığım kadarıyla kötü demiyorsunuz yani alınır.Bu kadar emin olmana şaşırdım. O işlemci Ryzen 5 3600'e eşit neredeyse, 8/16 bir işlemci ve RTX 2060S civarına kadar maksimum besleyebilir. Çoklu çekirdeği gayet yeterli, tekli çekirdeği ise halen kabul edilebilir. Intel tarafında 8. ve 9. nesil civarında. Bilginiz olmayan konularda yorum yapmazsanız sevinirim insanları yanlış yönlendirmeyin.
1500₺'ye kadar alınabilir. SMT'yi kapatınca %5'lik bir performans artışı alıyorsun fakat gerek yok. %5 performans düşüyor diye kötü olduğu anlamına gelmez. 5000 serisinde de SMT kapanınca performans artıyor bu arada.
Bu konularda bilgilendirme yapmazsak yanlış bilgiler iyice yayılır, yanlış bilgileri gördükçe sinirim bozuluyor bu yüzden uğraşıyorum dostum.
Kesinlikle alinirHocam anladığım kadarıyla kötü demiyorsunuz yani alınır.
Teşekkür ederim. Daha yolumuz uzun bunun anakartı Rami var. Mevcut sistemle biraz daha idare edelim heleKesinlikle alinir
Ne boş yorum zorlama laeski ryzenlerde core sayisi arttikca performans düşüyor. 500 TL'ye göre iyi işlemci ama ona lafım yok
Satıcı benim arkadaşım. Götür bi sorun çıkarırsa geri getir dedi.Dikkat edin sazanavı olmasın
Böyle arkadaş kaldı mı beSatıcı benim arkadaşım. Götür bi sorun çıkarırsa geri getir dedi.
taktiginda calismazsa sen bozdun demezsin sonraSatıcı benim arkadaşım. Götür bi sorun çıkarırsa geri getir dedi.