Einstein
80+ Platinum
Dahası
ethernet kablosunu hem pcden hem modemden çıkar modemin farklı bir lan portuna tak.Kral halen aynı yaptım
ethernet kablosunu hem pcden hem modemden çıkar modemin farklı bir lan portuna tak.Kral halen aynı yaptım
yok vallaha olmuyor pcden bişey olmuş buna hızım 100 gözüküyor pc internet ayarlarındaethernet kablosunu hem pcden hem modemden çıkar modemin farklı bir lan portuna tak.
Ethernet kablosunda sorun olabilir.yok vallaha olmuyor pcden bişey olmuş buna hızım 100 gözüküyor pc internet ayarlarında
Firma hangisi sizinyok vallaha olmuyor pcden bişey olmuş buna hızım 100 gözüküyor pc internet ayarlarında
Süperonline laptopa bağladım etherneti bunda veriyor benim masaüstünde bi sıkıntı varFirma hangisi sizin
Bazen sınırlama yapıyor ancak sorun çözümü basit sağ tık özellikler deyin ağ bağdaştieicisina şuan PC yanımda değil tarif edemiyorum bir ayar var speed&dublex olarak seçildiği zaman hızın sınırı kalkıyor bazen banada oluyornormalde sıkıntı yoktu 500 alıyordum ancak ne yaptıysam aynı sıfırlıyom ediyom 100 ü geçmiyor
anakart nedir?Süperonline laptopa bağladım etherneti bunda veriyor benim masaüstünde bi sıkıntı var
Kral laptopa taktım 500 ü aldım sonra kendi pcme taktım 500 alıyor şimdi önceden de modemi resetledim hangisi çözdü bilmiyordum ama çözüldü şükürUmarım yakın zamanda çözersiniz bu durumu, ama nasıl çözdüğünü burada paylaşırsanız güzel olur...
Sorununun giderildiğine sevindim, büyük ihtimalle modemi resetlemen çözümü sağlamıştırKral laptopa taktım 500 ü aldım sonra kendi pcme taktım 500 alıyor şimdi önceden de modemi resetledim hangisi çözdü bilmiyordum ama çözüldü şükür
Herkesten Allah razı olsun yardımlarınız için teşekkür ederimSorununun giderildiğine sevindim, büyük ihtimalle modemi resetlemen çözümü sağlamıştır
Kardeşim süperonline fiber hizmetini alıyorsan seni yanıtmlasın paketin 100 veya 50 mbps olsa hız testinde türkcell serverlarını seçersen 200-500 falan alırsın asıl olay diğer sunucularda almaktır belki o an farklı sunucuya denk gelip test yaptığın içindir ama paketin 500 mbps ise yani anlaşma öyleyse sorun belliki bir noktada.Kral laptopa taktım 500 ü aldım sonra kendi pcme taktım 500 alıyor şimdi önceden de modemi resetledim hangisi çözdü bilmiyordum ama çözüldü şükür
knk yine 100e dönmüşKardeşim süperonline fiber hizmetini alıyorsan seni yanıtmlasın paketin 100 veya 50 mbps olsa hız testinde türkcell serverlarını seçersen 200-500 falan alırsın asıl olay diğer sunucularda almaktır belki o an farklı sunucuya denk gelip test yaptığın içindir ama paketin 500 mbps ise yani anlaşma öyleyse sorun belliki bir noktada.