Neler Yeni

500 mbps internetim 500 veriyorken bugün 100 ü geçmiyor

Maskeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Mahmut ÇEKEN
Umarım yakın zamanda çözersiniz bu durumu, ama nasıl çözdüğünü burada paylaşırsanız güzel olur...

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berat
normalde sıkıntı yoktu 500 alıyordum ancak ne yaptıysam aynı sıfırlıyom ediyom 100 ü geçmiyor
Bazen sınırlama yapıyor ancak sorun çözümü basit sağ tık özellikler deyin ağ bağdaştieicisina şuan PC yanımda değil tarif edemiyorum bir ayar var speed&dublex olarak seçildiği zaman hızın sınırı kalkıyor bazen banada oluyor

DonJuan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ferhan Vurhan
Umarım yakın zamanda çözersiniz bu durumu, ama nasıl çözdüğünü burada paylaşırsanız güzel olur...
Kral laptopa taktım 500 ü aldım sonra kendi pcme taktım 500 alıyor şimdi önceden de modemi resetledim hangisi çözdü bilmiyordum ama çözüldü şükür 🙏

Maskeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Mahmut ÇEKEN
Kral laptopa taktım 500 ü aldım sonra kendi pcme taktım 500 alıyor şimdi önceden de modemi resetledim hangisi çözdü bilmiyordum ama çözüldü şükür 🙏
Sorununun giderildiğine sevindim, büyük ihtimalle modemi resetlemen çözümü sağlamıştır

Farex

80+ Silver
Kardeşim süperonline fiber hizmetini alıyorsan seni yanıtmlasın paketin 100 veya 50 mbps olsa hız testinde türkcell serverlarını seçersen 200-500 falan alırsın asıl olay diğer sunucularda almaktır belki o an farklı sunucuya denk gelip test yaptığın içindir ama paketin 500 mbps ise yani anlaşma öyleyse sorun belliki bir noktada.

DonJuan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ferhan Vurhan
Kardeşim süperonline fiber hizmetini alıyorsan seni yanıtmlasın paketin 100 veya 50 mbps olsa hız testinde türkcell serverlarını seçersen 200-500 falan alırsın asıl olay diğer sunucularda almaktır belki o an farklı sunucuya denk gelip test yaptığın içindir ama paketin 500 mbps ise yani anlaşma öyleyse sorun belliki bir noktada.
knk yine 100e dönmüş

Top Bottom