Bak şimdi sen ne yap biliyor musun hem bilgisayardan hem telefondan speedtest e gir oradan sunucuyu seç sunucu aratma kısmına bursa yaz çıkanlardan turk telekomu seç iki cihazdan da test yap at.knk yine 100e dönmüş
Bak şimdi sen ne yap biliyor musun hem bilgisayardan hem telefondan speedtest e gir oradan sunucuyu seç sunucu aratma kısmına bursa yaz çıkanlardan turk telekomu seç iki cihazdan da test yap at.knk yine 100e dönmüş
Anakart nedir denetim masasından ağ ve internet kısmına gel ordanda bağdaştırıcı seçeneklerini değiştire tıkla sonra ethernete çift tıkla ekran görüntüsü at.knk yine 100e dönmüş
Buradan ethernet sürücüsünü ve biosu güncelle.MSI PRO H610M-E DDR4
yok kral olmuyorBuradan ethernet sürücüsünü ve biosu güncelle.
Speed duplex ayarı 1 gbps olarak seçili değilmi şuan bakarmısın?yok kral olmuyor
onu da yaptımSpeed duplex ayarı 1 gbps olarak seçili değilmi şuan bakarmısın?
Modem marka modeli nedir sen yine de farklı bir cat6 kablo ile dene hocam.onu da yaptım
Kabloyla alakalı olamaz 2 ay önce 1000 kullanıyordum hatta bu kabloyu diğer pcye takınca alıyor 500 ü bu pc de bi mallık varModem marka modeli nedir sen yine de farklı bir cat6 kablo ile dene hocam.
Modem marka modeli nedir hocam.Kabloyla alakalı olamaz 2 ay önce 1000 kullanıyordum hatta bu kabloyu diğer pcye takınca alıyor 500 ü bu pc de bi mallık var
Vallaha bilmiyorum superonlinenın verdiği fiber modemModem marka modeli nedir hocam.
Modem marka modeli modemin arkasında yazar hocam.Vallaha bilmiyorum superonlinenın verdiği fiber modem
Nokia G-2426G-AModem marka modeli modemin arkasında yazar hocam.