Neler Yeni

500 Milyon görüntülenen şarkıdan telif yer miyim ?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar Travis Scootun bi şarkısını videomda kullandım. Koskoca adam bana telif atmaz diye düşünüyorum 🤔.

Rootz

80+
YouTube, algoritması sayesinde anında telifi atıyor adamların ekstra bir şey yapmasına gerek yok. Türkiye'de ki bir rapçinin parçasını kullandığımız video daha yükleme sırasında telif yedi, kaldırmak zorunda kaldık. Yani her an her şey olabilir :D

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
telif yicen veya yemicen analyabileceğin bir site vardı adını unutuum biraz araştırırsan bulursun

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube, algoritması sayesinde anında telifi atıyor adamların ekstra bir şey yapmasına gerek yok. Türkiye'de ki bir rapçinin parçasını kullandığımız video daha yükleme sırasında telif yedi, kaldırmak zorunda kaldık. Yani her an her şey olabilir :D
Merhaba ben bu işi para kazanmak için değil hobi olarak yapıyorum (Zaten kanalda para kazanma özelliği kapalı) ve resimdeki gibi kanalınızı etkilemiyor diyor yardımcı olabilir misiniz @VitoScaletta @keremcnsz24 @JoKeRsn
1592837200278.png

Son düzenleme:

Rootz

80+
Merhaba ben bu işi para kazanmak için değil hobi olarak yapıyorum (Zaten kanalda para kazanma özelliği kapalı) ve resimdeki gibi kanalınızı etkilemiyor diyor yardımcı olabilir misiniz @VitoScaletta @keremcnsz24 @JoKeRsn
Alıntıyı görüntüle

Bizde de para kazanma aktif değildi. Film stüdyosu hesabıydı ve klip çekimlerin nasıl yapıldığına dair bir video hazırlamıştık tanıtım amaçlı. Yükler yüklemez telif nedeniyle kaldırıldı. Sanatçının menajeri ile iletişime geçip izin aldıktan sonra videoyu yayınlayabilmiştik.

Her zaman risk vardır :)

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizde de para kazanma aktif değildi. Film stüdyosu hesabıydı ve klip çekimlerin nasıl yapıldığına dair bir video hazırlamıştık tanıtım amaçlı. Yükler yüklemez telif nedeniyle kaldırıldı. Sanatçının menajeri ile iletişime geçip izin aldıktan sonra videoyu yayınlayabilmiştik.

Her zaman risk vardır :)
Ben şimdi bu videounun kalkmaması için Travis Scootun menajeriyle iletişime geçsem sorun hallolur mu?

Rootz

80+
Ben şimdi bu videounun kalkmaması için Travis Scootun menajeriyle iletişime geçsem sorun hallolur mu?

Hocam bunu yazarken olabileceğine inandın mı :D :D

Şunu açıklığa kavuşturayım; biz o zaman öyle bir çözüm bulmuştuk ama klip stüdyomuzda çekildiği için rahat bir şekilde izin alabildik. Çekimler esnasında hepsiyle tanışmıştık çünkü. Örnek olarak anlattım sadece, menajerinden izin almalısın demedim :)

Kaldı ki öyle bir adama da kolay bir şekilde ulaşıp hemen izin alabileceğini sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,560
Üyeler
168,461
Son üye
emresrp
Top Bottom