Yardım 500 TL 2.El Gamepower Kizaru Alınır Mı

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,653
Arkadaşlar Selam Bi Arkadaştan 500 TL'ye Gamepower Kizaru Alacam Ürün 1 Aylık Garanti Fatura Var 0 Fiyatı 850 TL Sizce Alınır Mı

Arkadaşlar Selam Bi Arkadaştan 500 TL'ye Gamepower Kizaru Alacam Ürün 1 Aylık Garanti Fatura Var 0 Fiyatı 850 TL Sizce Alınır Mı
2.el kulaklık almayı ben tercih etmiyorum valla milletin kulağından senin kulağına geçiyor... Ama sana kalmış bir şey ancak sarı sitede 400 bandına bulunabiliyor

2. el klavye mouse alırım da kulaklıkta nedense 4-5 defa düşünürüm.

2.el kulaklık almayı ben tercih etmiyorum valla milletin kulağından senin kulağına geçiyor... Ama sana kalmış bir şey ancak sarı sitede 400 bandına bulunabiliyor
Öyle Hocam Ama 400 TL'lik Olanlar Fazla Kullanilmis Bu 1 Aylık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle Hocam Ama 400 TL'lik Olanlar Fazla Kullanilmis Bu 1 Aylık
Ve Güvenilir Birisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el klavye mouse alırım da kulaklıkta nedense 4-5 defa düşünürüm.
Bende Hocam

Kutu acilmamis veya acip hic kullanmadiysa alabilirsin lakin kullanilmis alimaz o kulak teri kullanisi igrenc

Kulaklığı ben satıyorum bu arada. Hijyenik yorumlarınızı takdir ettim. Kulaklık kulakiç değil yalnız, kulak üstü kulaklık. Kafadan oturtmalı. Pedleri var kulağı kepçeleriyle sarıyor. Yani ıslak mendille bile pedlerin silinmesi yeterli olur. Ben öyle yapıyorum. Ha pedler kumaş olsaydı anlarım dediğinizi.

Kulaklığı pp'de ki arkadaşımız kullandıysa gönül rahatlıyla alınabilir :p
Kulaklığı ben satıyorum bu arada. Hijyenik yorumlarınızı takdir ettim. Kulaklık kulakiç değil yalnız, kulak üstü kulaklık. Kafadan oturtmalı. Pedleri var kulağı kepçeleriyle sarıyor. Yani ıslak mendille bile pedlerin silinmesi yeterli olur. Ben öyle yapıyorum. Ha pedler kumaş olsaydı anlarım dediğinizi.

Kulaklığı pp'de ki arkadaşımız kullandıysa gönül rahatlıyla alınabilir :p
20230227_011554.jpg

Evet 😍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj