H.oArkadaşlar Selamlar Sarı Siteden Az Önce 500 TL'ye Kizaru Kulaklık Aldım Param Güvende İle 550'Ye Geldi
Ürün 1 Aylik Fatura Garanti Duruyor Şuan 0 Fiyatı 850 TL Sizce H.O Mu G.O Mu
yani 1 aylık olduğu için h.o denebilir, kizaru çok iyi kulaklıktır bu arada fakat 1.5 sene içinde pedleri gg oluyorArkadaşlar Selamlar Sarı Siteden Az Önce 500 TL'ye Kizaru Kulaklık Aldım Param Güvende İle 550'Ye Geldi
1.5 Sene Dayanıyorsa Ne Güzel 16 Yaşına Girdim 6 Martta 1.5 YIl Daha 18 Yaşına Kadar Yetecekse Ne Güzel Ksanaşsnaşhalsmxşnslabxyani 1 aylık olduğu için h.o denebilir, kizaru çok iyi kulaklıktır bu arada fakat 1.5 sene içinde pedleri gg oluyor
Teşekkür Ederim
evet kardeşim yeter bende kullandım mic de ses kalitesi de gayet iyi1.5 Sene Dayanıyorsa Ne Güzel 16 Yaşına Girdim 6 Martta 1.5 YIl Daha 18 Yaşına Kadar Yetecekse Ne Güzel Ksanaşsnaşhalsmxşnslabx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür Ederim
Hocam nickimi ver arkadaşlara bu forumdan alıyorum de korkma yemezlerArkadaşlar Selamlar Sarı Siteden Az Önce 500 TL'ye Kizaru Kulaklık Aldım Param Güvende İle 550'Ye Geldi
Titreşimi aç kapa yapılabiliyorşuan kullanıyorum ho
bol titreşimli günler
Dmksjsmslamaksks Arkadaslar Satın Aldığım Arkadaş Bu Cidden Çok Güvenilir Birisi Ref Oluyorum Bakabilirsiniz Sattığı ÜrünlereHocam nickimi ver arkadaşlara bu forumdan alıyorum de korkma yemezler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Titreşimi aç kapa yapılabiliyor
BiliyorumTitreşimi aç kapa yapılabiliyor