Sensörü kötüElin küçükse tavsiye ederim. Kullanıyorum mumnunumRAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
aoc un sensörü bir tık daha iyi. 3359 ile 3389 arasında hissedebileceğin pek fark yok. önemli olan eline oturması. el ufaksa v2 mini. büyükse aoc alınırSensörü kötü
120 gr ağırlığında kullanabilirsen çok uygun fiyatı şuan. Olmazsa da delux m700buAOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Aoc altinda açılan bir bölüm var ve burda demir benzeri şeyler var bunu cikardifin zaman mouse 90 gram oluyoraoc un sensörü bir tık daha iyi. 3359 ile 3389 arasında hissedebileceğin pek fark yok. önemli olan eline oturması. el ufaksa v2 mini. büyükse aoc alınır
https://www.teknosa.com/steelseries...qck-large-mousepad-bundle-outlet--p-800116185 ne diyosunuz buna ?Sensörü kötü
120 gr ağırlığında kullanabilirsen çok uygun fiyatı şuan. Olmazsa da delux m700buAOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Rival yerine delux m700 almayı düşünüyorum 350 TL sence iyi bir karar mi aşağı yukarı rival ile aynıdır tahminenHocam bizzat kendim de kullanıyorum gayet yeterli olur bence bir bak derim
Steelseries Rival 3 RGB Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Rival 3 RGB Kablolu Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
hocam dediğiniz mouse u hiç bilmiyorum o yüzden bir şey demem doğru olmaz isterseniz ikisininde inceleme videolarını falan izleyip karar verin daha sağlıklı olurRival yerine delux m700 almayı düşünüyorum 350 TL sence iyi bir karar mi aşağı yukarı rival ile aynıdır tahminen
izledim ve karar verdim m700 sipariş ettimhocam dediğiniz mouse u hiç bilmiyorum o yüzden bir şey demem doğru olmaz isterseniz ikisininde inceleme videolarını falan izleyip karar verin daha sağlıklı olur
hayırlı uğurlu olsun hocamizledim ve karar verdim m700 sipariş ettim