Öneri 500 TL Bluethooth Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
47
Bütçe
550
Arkadaşlar günce olarak bildiğiniz bu fiyat bandında neler var acaba

600TL ye kadar genişleyebilir bütçe

İş için kullanacağım sürekli konuşma içinde olacağım bir kulaklık o yüzden şarj ve sesi iyi kalitede alıp vermesi önemli mümkünse yardımcı olabilirmisiniz

Ben suan Anker r100 kullaniyorum ses kalitesi cok iyi tek kotu yani kaygan bir yapisi var kolay yaglaniyor kulaktan dusuyor. Bundan once Sounliberty 97 kullaniyordum o daha iyi ama fiyat farki cok.

Arkadaşlar günce olarak bildiğiniz bu fiyat bandında neler var acaba

600TL ye kadar genişleyebilir bütçe

İş için kullanacağım sürekli konuşma içinde olacağım bir kulaklık o yüzden şarj ve sesi iyi kalitede alıp vermesi önemli mümkünse yardımcı olabilirmisiniz
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...if-gurultu-engelleyici-fiyati,2018341025.html bunu öneririm şarjı iyi mikrofonu çok iyi aktif gürültü engelleyicisi var

Ben suan Anker r100 kullaniyorum ses kalitesi cok iyi tek kotu yani kaygan bir yapisi var kolay yaglaniyor kulaktan dusuyor. Bundan once Sounliberty 97 kullaniyordum o daha iyi ama fiyat farki cok.
Yardımın için teşekkürler biraz daha öneri bekliyeceğim
Post automatically merged:

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...if-gurultu-engelleyici-fiyati,2018341025.html bunu öneririm şarjı iyi mikrofonu çok iyi aktif gürültü engelleyicisi var
Listeme ekleyeceğim. Teşekkürler😁

QCY Melobuds

QCY T20 görüşme için çok iyi kulaklıktır.
QCY HT05 Melobuds da görüşmede memnun edecektir. ANC şeffaflık özellikleri vardır.
Avantajlı kuponlar olunca daha uyguna alabilirsiniz. Hatta şu an 400 üstü 60 TL süper tık hızında kupon var onu kullanarak T20'yi daha uyguna alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
T20 n11'in kendi mağazasında tükenmiş. Stoklar yenilenecektir. Yenilenince alabilirsini ordan ve daha uygun fiyata satıyor diğer mağazalardan. Artı bir de kupon kullanırsınız dediğim gibi çok daha uyguna alırsınız.

T20 n11'in kendi mağazasında tükenmiş. Stoklar yenilenecektir. Yenilenince alabilirsini ordan ve daha uygun fiyata satıyor diğer mağazalardan. Artı bir de kupon kullanırsınız dediğim gibi çok daha uyguna alırsınız.
400tl şu an T20
Post automatically merged:

Redmi Buds 3 Lite hakkında bilginiz varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
N11'in kendi mağazası 415'e satıyor ama şu an stokta yok. 400 üstü 60 TL indirim kuponu da kullanınca 355'e alabiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri