Öneri Kendi Tecrübelerinize Göre Kulaklık Önerisi İstiyorum

Reaksiyon skoru
8
Herkese iyi akşamlar.
Sizden kendi tecrübe ve tercihlerinize göre kulaklık önerisi istiyorum. Normalde birinin ne istediğini, bütçesini söylemeden öneri istemesinden hiç hoşlanmam ama bu sefer aynısını ben yapıyorum. :cry:

Açıkçası daha kulak içi mi yoksa kulak üstü mü alacağıma bile karar veremedim. Zamanında ucuz ve kalitesiz birçok kablolu/kablosuz kulaklık kullandım, hepsi bir şekilde bozuldu. Şimdi biriktirdiğim paramla beni uzun süre idare edecek bir kulaklık almak istiyorum.

Kulaklığı hem yolda müzik dinlemek hem de evde Discord’da arkadaşlarla sıkıntısızca sohbet edebilmek için kullanacağım. Kulak içi kulaklıklar küçük ve taşınabilir olmasıyla avantajlı ama zaman geçtikçe şarjlarının dayanmamaya başlaması gibi konular kafamı kurcalıyor. Kulak üstü kulaklıklar ise mikrofon konusunda genelde daha iyi ama büyük oldukları için yolda taşımak zor olabiliyor.

Şimdiye kadar Discord’da hep sesi kötü gelen, arka plan gürültüsü duyulan kişi ben oldum ve bundan kurtulmak istiyorum. “O zaman mikrofonla kulaklığı ayrı al” diyebilirsiniz ama öğrenciyim, mümkün olduğunca uygun fiyatlı ve dengeli bir çözüm arıyorum.

Derdimi anlamışsınızdır umarım. Eğer tek bir cihazla bu ihtiyaçları karşılamak mümkün değilse, “şu kulaklığı, yanına da en avantajlı şu mikrofonu al” gibi önerilere de açığım.

Şu ana kadar araştırırken SteelSeries, Samsung Galaxy Buds ve Anker’in kulak içi modelleri övülüyordu ama dediğim gibi pek emin değilim. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi akşamlar.
Sizden kendi tecrübe ve tercihlerinize göre kulaklık önerisi istiyorum. Normalde birinin ne istediğini, bütçesini söylemeden öneri istemesinden hiç hoşlanmam ama bu sefer aynısını ben yapıyorum. :cry:

Açıkçası daha kulak içi mi yoksa kulak üstü mü alacağıma bile karar veremedim. Zamanında ucuz ve kalitesiz birçok kablolu/kablosuz kulaklık kullandım, hepsi bir şekilde bozuldu. Şimdi biriktirdiğim paramla beni uzun süre idare edecek bir kulaklık almak istiyorum.

Kulaklığı hem yolda müzik dinlemek hem de evde Discord’da arkadaşlarla sıkıntısızca sohbet edebilmek için kullanacağım. Kulak içi kulaklıklar küçük ve taşınabilir olmasıyla avantajlı ama zaman geçtikçe şarjlarının dayanmamaya başlaması gibi konular kafamı kurcalıyor. Kulak üstü kulaklıklar ise mikrofon konusunda genelde daha iyi ama büyük oldukları için yolda taşımak zor olabiliyor.

Şimdiye kadar Discord’da hep sesi kötü gelen, arka plan gürültüsü duyulan kişi ben oldum ve bundan kurtulmak istiyorum. “O zaman mikrofonla kulaklığı ayrı al” diyebilirsiniz ama öğrenciyim, mümkün olduğunca uygun fiyatlı ve dengeli bir çözüm arıyorum.

Derdimi anlamışsınızdır umarım. Eğer tek bir cihazla bu ihtiyaçları karşılamak mümkün değilse, “şu kulaklığı, yanına da en avantajlı şu mikrofonu al” gibi önerilere de açığım.

Şu ana kadar araştırırken SteelSeries, Samsung Galaxy Buds ve Anker’in kulak içi modelleri övülüyordu ama dediğim gibi pek emin değilim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe

Bütçeni belirtmediğine göre mikrofonu önemsediğini belirttiğin için 2 opsiyon sunuyorum

aynı modeller gibi görünselerde kablosuz olan kulaklığın mikrofonu kabloluya göre daha kötüdür her zaman. Yinede kablosuzun rahatlığının yanında katlanılabilir.

Bütçeni belirtmediğine göre mikrofonu önemsediğini belirttiğin için 2 opsiyon sunuyorum

aynı modeller gibi görünselerde kablosuz olan kulaklığın mikrofonu kabloluya göre daha kötüdür her zaman. Yinede kablosuzun rahatlığının yanında katlanılabilir.
Bütçede ne kadar düşük olursa o kadar iyi tabi ki ama 5 ila 7k diyebilirim. Öneriler için de teşekkür ederim.

Bütçede ne kadar düşük olursa o kadar iyi tabi ki ama 5 ila 7k diyebilirim. Öneriler için de teşekkür ederim.
Bütçeniz çıkarsa nova 7 çok daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofon olarak da fifine a2 sheinden temin edebilirsiniz çok olumlu yorumlar var oda 700 küsür lira yurtdışından geliyor ama 7-10 gün içinde kapınızda olur. Bu mikrofon için açılan konulara bakabilirsiniz. (Opsiyonel)

2022 den beri barracuda x kullanıyorum hem pc hemde telden bt üzerinden müzik için çok kulanıyorum sanada öneririm hem görüntüsü zarif olduğu için dışarıda diğer oyuncu kulaklıklarına göre göze çarpmaz ve rahat kullanım sağlar ve pc oyun performansını gayet begeniyorum mikrofonu dışarıda kullanıcaksan ve dışarıya doğru mikrofon istemiyosan barracuda verisyonunda mikrofon içe gömülü benimki x olduğı için tak çıkar mikrofon pil ömrü beni çok mutlu ediyo baya uzun süre gidiyor 3 yıl olcağı için artık haftada bir takıyorum il zamanlar 2-3 haftada 1 anca takıyodum ve pedlerde biraz aşınma oldu ama intenette pedleri var kafa bandında çok hafif aşınma oldu o kadar kyk yurduna kulaklık defalarca düştü bir şey olmadı benim kullandığım bu şuan 4k düşmüş barx 600 daha verirsen mikrofon içe gömülü olan barracuda var ama onun şarjı x göre biraz düşük x 50 saat barracuda 40 saat ama barracudan sürücelri 50 mm x modelin ise 40mm barracuda pro > barracuda > barracuda x olarak gidiyor x daha giriş seviyesi

corsair void elite rgb wireless 3600 e düşmüş alınır mı sizce arkadaşlar , daha iyi bir alternatif varmı
bazıları kronik sorunlı diyo bazıları hiç sorunu yok diyo biraz şaibeli kulaklık şahsen kullanmadım ve normal fiyatı 4k civarı 500 tl indirim varmış yukarıda barracuda x biraz kendi deneyimi anlattım şuan 4k barracuda x oda 4.5kdan düştü şahsen barracuda x tek ksuur 250 gr olması 3-4 saat bişey hisetirmiyor ama 5-6 saat olunca bi ağırlık hissediyosun gerçekten

Herkese iyi akşamlar.

'Kulaklığı hem yolda müzik dinlemek hem de evde Discord’da arkadaşlarla sıkıntısızca sohbet edebilmek için kullanacağım'

bu cumleye sebeben. yaklasik 2 sene once aldigim ve bt oldugu icin telefonda ve pc de bt dongle ile kullanabildigim bir kulakligi onerebilirim. fakat dezavantaji su bu bt lerin bilgisayar acilinca otomatik olarak baglanmiyor. ben hep bu sorunu yasiyorum. bilgisayar icin hep ek mudehale gerekiyor. ama telefon icin bunu diyemeyecegim.

halihazirda kullandigim ve gercekten memnun oldugum hem dongle hem bt destekleyen, wireless olan, mikrofonu istenildigi zaman cikarilabilen bir kulaklik daha var. fakat stoklarda mevcut degil. belki internette baska bir yerde bulma ihtimalin vardir diye yinede onermek istiyorum.

Pcde kullanacağınız kulaklıkları dışarıda kullanamazsınız.Dışarıdakiler bluetooth olduğu için gecikme fazla oluyor.Wireless almanız gerek o kulaklıklarda oyuncu kulaklıklara yönelik olduğu için dışarıya uygun değil.Eğer bütçe 7k ya kadar esniyor ise void rgb wirelesse şans verebilirsiniz.Eski kulaklığım ağır fakat rahat bir kulaklık.İnternetten alırsanız beğenmez iseniz iade edebilirsiniz.
Gelelim dışarı için kulak içi kulaklık

Önerdiğim tüm kulaklıkları kullandım.Soundpeats spor için daha rahat düşme olmuyor.Ses kalitesi olarak r50i ile kıyaslayamam fakat Enes Özen kanalında free 2 daha iyi olduğu belirtmişti.Kulak üstü kulaklığını da 1 yıldan fazladır kullanıyorum bass için birebir kulaklık.Q10 modelini 2 2.5yıl kullandım.Fırtınalı havalarda dahi bozulma olmadı.Q30u da yağmurlu havada kullandım diye hatırlıyorum hiçbir problem olmadı.

Geri