https://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/index/?q=thermal+grizzly hepsinin performansı güzeldir bütçene uygun olanı beğenebilirsinDell G15 laptobum var termal bakımını yapmak için hangi macunu almam lazım çok iyi ileten bir şey olsun ki performansı artsın 500 TL bütçem var.
https://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/index/?q=thermal+grizzly hepsinin performansı güzeldir bütçene uygun olanı beğenebilirsin
üstteki sıvı metal hocam almayın onu kendiniz sürecekseniz, diğerinde mx4 ile aynı performansı veriyor yazan olmuş.![]()
Thermal Grizzly 1gr Conductonaut Extreme Liquid Metal Termal Macun (TG-CE-001-R) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Conductonaut Extreme Termal Macun Conductonaut Extreme sıvı metal termal macun, Conductonaut’un daha da ileriye taşınmış bir versiyonudur ve yoğun güç kullanılan senaryolarda maksimum performans için geliştirilmiştir. Galyum temelli...www.teknobiyotik.com
Arasında çok fark var mı?![]()
Thermal Grizzly 7.8gr Hydronaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-H-030-R) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Hydronaut Termal Macun Hydronaut mükemmel termal iletkenliği sayesinde hız aşırtma uygulamalarında kullanılabilir. Bunun yanında Hydronaut aslında büyük ölçekli soğutma çözümlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mükemmel...www.teknobiyotik.com
Birde böyle bişi gördüm iyi mi?
oyunum bitince bir bakayım![]()
Thermal Grizzly 1gr Conductonaut Extreme Liquid Metal Termal Macun (TG-CE-001-R) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Conductonaut Extreme Termal Macun Conductonaut Extreme sıvı metal termal macun, Conductonaut’un daha da ileriye taşınmış bir versiyonudur ve yoğun güç kullanılan senaryolarda maksimum performans için geliştirilmiştir. Galyum temelli...www.teknobiyotik.com
Arasında çok fark var mı?![]()
Thermal Grizzly 7.8gr Hydronaut Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-H-030-R) | Teknobiyotik
Üstün Performanslı Aeronaut Term Üstün Performanslı Hydronaut Termal Macun Hydronaut mükemmel termal iletkenliği sayesinde hız aşırtma uygulamalarında kullanılabilir. Bunun yanında Hydronaut aslında büyük ölçekli soğutma çözümlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mükemmel...www.teknobiyotik.com
Birde böyle bişi gördüm iyi mi?
Sizin öneriniz var mı? 500-600 bütçem var siz şunu alın diyin ben onu alayım.üstteki sıvı metal hocam almayın onu kendiniz sürecekseniz diğerinde mx4 ile aynı performansı veriyor yazan olmuş
Cooler masterin gramaj miktarını bilmiyorum satıcıya sorman lazım laptop için kullanıma uygun yazmış satıcı. Thermal grizzly in gramajı bundan fazlaymış gibi duruyor ama laptop kulanımına uygun mu bilmiyorum. İletkenlik olarak değerler birbirine oldukça yakın. Cooler master olan çok beğenilmiş. Ben cooler master alırdım fiyatından dolayı.Sizin öneriniz var mı? 500-600 bütçem var siz şunu alın diyin ben onu alayım.
Hocam ben şimdi araştırdım ama 450-500 tl bütçem var o sizin cooler master termal macunu 1 gr mış sizce onu alayım mı yoksa bu fiyata daha iyi va rmı?Cooler masterin gramaj miktarını bilmiyorum satıcıya sorman lazım laptop için kullanıma uygun yazmış satıcı. Thermal grizzly in gramajı bundan fazlaymış gibi duruyor ama laptop kulanımına uygun mu bilmiyorum. İletkenlik olarak değerler birbirine oldukça yakın. Cooler master olan çok beğenilmiş. Ben cooler master alırdım fiyatından dolayı.
attığım 2 ürün güzel cooler master elmas parçacıklıymış klasmanında sevilen bir ürün. Thermal grizlly in ağırlığı 7.8 gr mış ama dediğim gibi laptop kullanımına uygun mu bilmiyorum sormanız lazım. Gramaj dışında ilekenlik olarak iki ürün arasında çok bir fark yok.Hocam ben şimdi araştırdım ama 450-500 TL bütçem var o sizin cooler master termal macunu 1 gr mış sizce onu alayım mı yoksa bu fiyata daha iyi va rmı?
Laptoba uygunluktan kastınız nedir? Eğer uygun olmazsa tam performanslı olmuyor mu yani. Arasındaki fark ne oluyor veya neden böyle bir şey var.attığım 2 ürün güzel cooler master elmas parçacıklıymış klasmanında sevilen bir ürün. Thermal grizlly in ağırlığı 7.8 gr mış ama dediğim gibi laptop kullanımına uygun mu bilmiyorum sormanız lazım. Gramaj dışında ilekenlik olarak iki ürün arasında çok bir fark yok.
bazı macunlarda pump out olabiliyor o yüzden dedim önce satıcıya sorun diye.Laptoba uygunluktan kastınız nedir? Eğer uygun olmazsa tam performanslı olmuyor mu yani. Arasındaki fark ne oluyor veya neden böyle bir şey var.
cooler master alabilirsiniz satıcı laptop için uygun yazmış kullananlar memnun.Laptoba uygunluktan kastınız nedir? Eğer uygun olmazsa tam performanslı olmuyor mu yani. Arasındaki fark ne oluyor veya neden böyle bir şey var.
bazı macunlarda pump out olabiliyor o yüzden dedim önce satıcıya sorun diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
cooler master alabilirsiniz satıcı laptop için uygun yazmış kullananlar memnun.
pazarama iş bankasının kendi alışveriş uygulaması güvenilirdir.Burası güvenilir mi sizce? Taksit yaptığı için tercih ediyorum peşin fiyata 6 taksit var maximuma çünkü.![]()