Neler Yeni

Hangi termal macunu almalıyım

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
Bütçe
600
Herkese merhaba dostlar hiç anlamadığım bir konu için sizden yardım istiyorum. Pc alalı 1 yılı geçti artık termal macun yenilemek istiyorum ama hangi marka iyi sonuç verir onu bilmiyorum biraz araştırdım pump out olan bazı macunlar varmış işte işlemci ısınınca ortada macun kalmayıp kenarlara dağılıyormuş velhasılıkelam bana bu işten anlayan yardımcı olabilecek birleri var mıdır acaba hangi ürünü almalıyım

Bünyamina

80+ Platinum
Herkese merhaba dostlar hiç anlamadığım bir konu için sizden yardım istiyorum. Pc alalı 1 yılı geçti artık termal macun yenilemek istiyorum ama hangi marka iyi sonuç verir onu bilmiyorum biraz araştırdım pump out olan bazı macunlar varmış işte işlemci ısınınca ortada macun kalmayıp kenarlara dağılıyormuş velhasılıkelam bana bu işten anlayan yardımcı olabilecek birleri var mıdır acaba hangi ürünü almalıyım
MX-6 alabilirsin. Yükte sıcaklık değerleri nasıl ?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Talat
mx serisini kullandım 4 düde 6 yıda sogutmaya sogutuyor yalnız sogutucu ile işlemcı öyle bir yapısıyorkı ugrastırıyor işlemcıde kullandım 2 hafta sonra sıvı sogutma ıcın tekrar sökmek zorunda kaldım yine aynı sorun öyle bir yapışmıski sorma başka MX serisini ona göre al uzun süre tekrar sökmeyeceksen işlemciyi.

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MX-6 alabilirsin. Yükte sıcaklık değerleri nasıl ?
İşlemcim amd 5600 min 70 max 90 bunlar arası gidip geliyo en çok pubg oynarken sıcaklık artıyor onun dışıında çok sıkıntı yaşamadım

Bünyamina

80+ Platinum
İşlemcim amd 5600 min 70 max 90 bunlar arası gidip geliyo en çok pubg oynarken sıcaklık artıyor onun dışıında çok sıkıntı yaşamadım
Macun alabilirsin kurumuştur. Mx-6 yeterli gelir. Macun sürmüşken kasayı da elinden geçirirsin şöyle tozunu da alırsın. 80 derecelerde takılır. Stok fan kullanıyorsun sanırım. Hava sıcak daha aşağısını görmek zor. İleride kule tipi fan alırsın.

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun alabilirsin kurumuştur. Mx-6 yeterli gelir. Macun sürmüşken kasayı da elinden geçirirsin şöyle tozunu da alırsın. 80 derecelerde takılır. Stok fan kullanıyorsun sanırım. Hava sıcak daha aşağısını görmek zor. İleride kule tipi fan alırsın.
Aynı dediğiniz gibi düzenli olarak kasayı temizliyorum sadece macun yenilemedim onu da yapıcam teşekkür ederim yardımın için

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Burak
Stok sogutucu ile kullaniliyorsa 70-90 arasi normal, macun almak yerine kule tipi sogutucu almak daha mantikli, yaninda macun da geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,744
Üyeler
171,800
Son üye
Altay64
Top Bottom