Garantisi Yok mu ?Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere incelemesini yaptığım philips spk momentum 8614 kafayı yemeye başladı. Bu nedenle 500 lira bütçeli ve beni uzun süre götürecek BLUE SWITCH bir klavye önerir misiniz?
peki 600 liraya ne önerirsiniz?![]()
AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.411,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam garanti şeyini bulamadım.Garantisi Yok mu ?
Hocam numpad olsun mu olmasın mıArkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere incelemesini yaptığım philips spk momentum 8614 kafayı yemeye başladı. Bu nedenle 500 lira bütçeli ve beni uzun süre götürecek BLUE SWITCH bir klavye önerir misiniz?
Fark etmez.Hocam numpad olsun mu olmasın mı
Hocam peki şimdi görüyorum böyle küçük işte %60 klavye falan oluyor anne pro 2 gibi. 600 lira bütçeye bulabilir miyim öyle bir şey?Eğer 700 olursa.
![]()
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Yurtdışından bulmak mümkün.Fark etmez.
Post automatically merged:
Hocam peki şimdi görüyorum böyle küçük işte %60 klavye falan oluyor anne pro 2 gibi. 600 lira bütçeye bulabilir miyim öyle bir şey?
Peki hangi modellerini önerirsiniz o tür klavyelerin?
tkl olursaFark etmez.
tkl olursa
![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Motospeed CK62 bluetooth USB Wired Dual-Mode Outemu Switch RGB Mechanical Gaming Keyboard
Only US$44.99. Motospeed CK62 Bluetooth USB Wired Dual Mode Outemu Switch RGB Mechanical Gaming Keyboard. Enjoy a smooth and accurate typing experience with the Motospeed CK62 mechanical gaming keyboard. It features Outemu Blue switches, dual mode connection, RGB backlight, and anti-ghosting...www.banggood.com
gibi gibi birsürü seçenek vardır. tam boy klavyeleri bilmiyorum![]()
Royal Kludge RK71 Mekanik Klavye 71 Keys 70% Kompakt Bluetooth Klavye Tenkeyless USB Kablolu/Kablosuz Taşınabilir Oyun/Ofis Mac/Win için
Yalnızca US$49.99, en iyi Royal Kludge RK71 Mekanik Klavye 71 Keys 70% Kompakt Bluetooth Klavye Tenkeyless USB Kablolu/Kablosuz Taşınabilir Oyun/Ofis Mac/Win için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
Çok teşekkür ederim
![]()
BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye
Yalnızca US$53.99, en iyi BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com