Bunlara sakın para verme ne oldukları belli değilWindows 10 11,PC, Android, buhar güverte ahududu Pi, tak ve çalıÅtır için 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bu orjinalmi hocam?
Bunlara sakın para verme ne oldukları belli değil
kendimde bunu kullanıyorum fifa pes vb oyunlar oynarken çok rahat ama cs de kullanmayı 1 kere denedim ve hiç rahat değil onun dışında
al geç aynısı var bende orda ne yazıyorsa fazlası var eksiği yok.bunu çok övüyolar hocam alınır mı? kaç günde elime ujlaşır sanırım bunu alacağım.Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Her türlü alınır hocam 2 arkadaşımda var çokmemnunlarWindows 10 11,PC, Android, buhar güverte ahududu Pi, tak ve çalıÅtır için 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44
bu orjinalmi hocam?
bendede var elimin yanlarını acıtıyor çok oynayınca
Siz bilmeyince kotu olmuyor hocam.Bunlara sakın para verme ne oldukları belli değil
Orijinal ama kablolu olan versiyon.bu orjinalmi hocam?
Cs konsolla oynanır mı güzel kardeşim botla 1v1 atcan sanırımkendimde bunu kullanıyorum fifa pes vb oyunlar oynarken çok rahat ama cs de kullanmayı 1 kere denedim ve hiç rahat değil onun dışında
a way out tarzı hikayeli oyunlar yada overcooked 2 vb oyunlarda çok rahat öneririm kesinlikle
Siz bilmeyince kotu olmuyor hocam.
Orijinal ama kablolu olan versiyon.
Ben kablosuz tercih ederdim. Kablolar hem hasar almaya meyilli hem de kablosuz daha rahat.Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
bunla farkı nedir hangisini almalıyım