İkisinide denedim maalesef bana göre değil başka önerin varmıHydra r6 önerebilirim veya kbr96
Onu kullanmıştım bana göre hiç değil kalite anlamındada hissiyat filan hiç hoş değilHydra r6 alabilirsin hem red switch hemde kalite olarak kötü değil
Dostum en son corsair k68 kullanmıştım onun kalitesinde birşeyler olsa fiyat kaça kadar çıkar alınca düzgün almak istiyorumHocam o bütçeye pek iyi şey bulamazsınız, bulduklarınız Gamepower ve Rampage türevi markalar olur.
Ben şuan 300 TL fiyata sahip olan Saber kullanıyorum, önerebilirim.
500 civarı ise Rampage KB-R96 Ultimate önerebilirim, gayet güzele benziyor.
Saber klavye incelememi de atayım.
İnceleme - Gamepower SABER RGB
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...donanimarsivi.com
Hocam öyle bir şey istiyorsan 750-1000 arası bütçe ayırman lazım.İkisinide denedim maalesef bana göre değil başka önerin varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu kullanmıştım bana göre hiç değil kalite anlamındada hissiyat filan hiç hoş değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum en son corsair k68 kullanmıştım onun kalitesinde birşeyler olsa fiyat kaça kadar çıkar alınca düzgün almak istiyorum
Peki 800 lere filan çıksak neler var hyperx fps pro nun stoğu kalmamış başka ne var önerebileceğiniz.Hocam öyle bir şey istiyorsan 750-1000 arası bütçe ayırman lazım.
Bu işin nirvanası Cherry MX switchler.
Onları deneyimlemişsen daha düşük modeller hiç iyi gelmez.
Durumun tam olarak bu.
Kardeşim maalesef öyle olmuyor sen 2 tuşa basınca klavyen başka tuş kabul etmezken adamların klavyese tüm klavyeyi aynı anda alıyor basış hissiyatı ap ayrı zaten ve kalite anlamında mğkemmel oluyor ve sen bu adamlarla yarışıyorsun yani 50 tl ye al kurtul olmuyor profesyonel seviyeye çıkmak istiyorsanNe gerek var bro al benimki platoon 76 . 50 TL'ye hem ışıklı mışıklı hemde mekanik hisli
alloy fps pro indirim beklerseniz bekleyemezseniz 600 civarı varMerhaba dostlar
Bir klavye arıyorum bütçem 500 TL civarıdır
Yarı profesyonel cs go oynuyorum red switch olursa sevinirim teşekkürler.
EVet profesyonel işi bu biraazKardeşim maalesef öyle olmuyor sen 2 tuşa basınca klavyen başka tuş kabul etmezken adamların klavyese tüm klavyeyi aynı anda alıyor basış hissiyatı ap ayrı zaten ve kalite anlamında mğkemmel oluyor ve sen bu adamlarla yarışıyorsun yani 50 TL ye al kurtul olmuyor profesyonel seviyeye çıkmak istiyorsan
Uzun bir süredir red switchlisi yok ama klavye iyi.Blue switch var red yok galiba stok gelirmi acaba