Oppo Enco Buds. Yazın 3 yaşına girecek bendeki. Çok dayanıklıdır yanlışlıkla neredeyse tüm testleri yaptım. Üstünden at geçti, onlarca defa metlerce yüksekten düştü, makinada yıkandı, ezildi ama hiçbir sorunu yok. Bassı güzel. Bu süre boyunca oyun oynarken sadece bunu kullandım ve cs, r6s vs de vardı bunların içinde sesi gayet iyi. Ben aldığımda da 500 liraydı bu sene baktığımda da 500 liraydı. Şarjı kutuyla beraber yaklaşık 30 saat. Kulaklığın kendi şarjı 6-7 saat gidiyor. Kutusu oval ve küçük yani kolay taşınıyor.Merhaba telefon için kulakiçi kulaklık arıyorum 500 tl bütçem var kablolu kablosuz fark etmez müzik dinlerken tatmin etsin yeter.
Bir de bunun 2'si var onu ben beğenmiyorum görünüş olarak ve bazı özelliklerden kısılmış. Belki benimki satıştan da kalkmış olabilir.Oppo Enco Buds. Yazın 3 yaşına girecek bendeki. Çok dayanıklıdır yanlışlıkla neredeyse tüm testleri yaptım. Üstünden at geçti, onlarca defa metlerce yüksekten düştü, makinada yıkandı, ezildi ama hiçbir sorunu yok. Bassı güzel. Bu süre boyunca oyun oynarken sadece bunu kullandım ve cs, r6s vs de vardı bunların içinde sesi gayet iyi. Ben aldığımda da 500 liraydı bu sene baktığımda da 500 liraydı. Şarjı kutuyla beraber yaklaşık 30 saat. Kulaklığın kendi şarjı 6-7 saat gidiyor. Kutusu oval ve küçük yani kolay taşınıyor.