astrakafalat
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
lol ve csgo oynuyorum 500 tl mouse önerilerinizi beklerim teşekkür ederim
cs go oynarken lag vs yapar mı![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,335153583.htmlYapmaz hocam güzel mousedir.
Benim attığım açık arahttps://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,335153583.html
sizin attığınız mı daha iyi bu mu
hocam benim tam olarak istediğim şey csgoda 180 veya 360 turn atarken hızlıca, moseun takılmaması elimde bi mouse var o takılmıyordu ama bozuldu takılmıyorsa direkt alacağımBenim attığım açık ara
peki hocam teşekkür ederim ikinize de iyi günler dilerimNays varsa Hepsiburadadan almanızı öneririm kesinlikle sorunlu ürün gelirse iade daha kolay olur kendi sitesi bana pek güven vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Takılmaz hocam mousepad de önemli tabi bu konuda
Essentialste o sıkıntı olur IPS hızları düşük M800ün IPS hızları yüksek flick atarsın.hocam benim tam olarak istediğim şey csgoda 180 veya 360 turn atarken hızlıca, moseun takılmaması elimde bi mouse var o takılmıyordu ama bozuldu takılmıyorsa direkt alacağım
hocam monitörden anlıyorsanız monitörle ilgili öneri konuma bakabilir misinizNays varsa Hepsiburadadan almanızı öneririm kesinlikle sorunlu ürün gelirse iade daha kolay olur kendi sitesi bana pek güven vermiyor
Takılmaz hocam mousepad de önemli tabi bu konuda
hocam monitörden anlıyorsanız monitörle ilgili öneri konuma bakabilir misinizEssentialste o sıkıntı olur IPS hızları düşük M800ün IPS hızları yüksek flick atarsın.
etiketler misinhocam monitörden anlıyorsanız monitörle ilgili öneri konuma bakabilir misiniz
hocam monitörden anlıyorsanız monitörle ilgili öneri konuma bakabilir misiniz