Maalesef yok hocam. @Evil Belief hocam belki önerebilir.Acaba Oyun için önerebiliceğiniz bir kulaklık var mı?
Bende kz sn pro vardı. Modeli buydu galiba. Kendi silikon ucu düştü birinin. AliExpress’den almıştım. Satıcıya yazdığımda ise gönderemem dedi. Bende telefoncudan silikon uç aldım. Ama tam oturmadı. Kz kulakların tasarımları özel olduğu için normal uçlar olmuyor. Neyse güzel kullanıyorum. Bir akşam kulaklığı çıkardım ama silikon ucu kuşağımın içinde kaldı. Neyseki cımbız ile çok derine gitmeden çıkarttım. Bende o sinirle ceviz kıracağı ile kırdım. Bir daha almamaya yemin ettim.Tek önyargınız tüm kulaklıklarının fiyatına göre çok iyi performans veriyor olması olsun.
Burada suç aslında onların değil de sizin hocamBende kz sn pro vardı. Modeli buydu galiba. Kendi silikon ucu düştü birinin. AliExpress’den almıştım. Satıcıya yazdığımda ise gönderemem dedi. Bende telefoncudan silikon uç aldım. Ama tam oturmadı. Kz kulakların tasarımları özel olduğu için normal uçlar olmuyor. Neyse güzel kullanıyorum. Bir akşam kulaklığı çıkardım ama silikon ucu kuşağımın içinde kaldı. Neyseki cımbız ile çok derine gitmeden çıkarttım. Bende o sinirle ceviz kıracağı ile kırdım. Bir daha almamaya yemin ettim.
Hocam kulaklığı çöpe mi atayım. Kulak ucu yok diye. Firmaya yazdım göndermedi. Okula giderken çıkardım muhtemelen düştü. Hayır 1-2 dolar istese verirdim direk reddetti. Bende telefoncudan almak zorunda kaldım.Burada suç aslında onların değil de sizin hocam
Teknostore gibi yerlerde orijinal satışı yapılıyor uçların.Hocam kulaklığı çöpe mi atayım. Kulak ucu yok diye. Firmaya yazdım göndermedi. Okula giderken çıkardım muhtemelen düştü. Hayır 1-2 dolar istese verirdim direk reddetti. Bende telefoncudan almak zorunda kaldım.
Laptoplarda mikrofon olarak kullanılmıyor. Bende denedim sadece ses geliyor.@DJ. Mic Check Aynı zamanda sormak istediğim bir soru da ben laptopta kullanıcağım tek jak girişi var herhangi bir aparat almam gerekiyor mu? yoksa tak kullan mı?
Hayır, gerek yok. Mikrofon da kulaklık da aynı jak üzerinden.@DJ. Mic Check Aynı zamanda sormak istediğim bir soru da ben laptopta kullanıcağım tek jak girişi var herhangi bir aparat almam gerekiyor mu? yoksa tak kullan mı?
Hocam bende ikisi de çalışıyor?Laptoplarda mikrofon olarak kullanılmıyor. Bende denedim sadece ses geliyor.
Genel olarak kulakiçi silikon ucu olan kulaklık almaya yemin ettim hocam. Bi AirPods pro aldım silikon uçlu. Onunda yanlarında klips var oraya oturtuyorsunuz. Yani bende fobi olarak kaldı anlayacağınız.Teknostore gibi yerlerde orijinal satışı yapılıyor uçların.
Bende çalışmadı valla.Hayır, gerek yok. Mikrofon da kulaklık da aynı jak üzerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bende ikisi de çalışıyor?
Bunu da çok öneriyorlar hocam. Amazon’da 250₺ falandı bir ara. Ama kullanmadım.https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hp-omen-dyad-8je67aa-kulak-ici-fiyati,895111992.html Bir de böyle bir kulaklığa denk geldim fikriniz var mı acaba?