2. el düşünürseniz xbox one kolu alınabilirMerhabalar, genel olarak hikayeli oyunlar oynadığım için bir kol arıyorum. 2. el alacağım bütçem 500 TL. Şu anda 300 TL ye F710 buldum fakat aşırı eski olduğu için almayı düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bence f710 hala alınabili bi kolMerhabalar, genel olarak hikayeli oyunlar oynadığım için bir kol arıyorum. 2. el alacağım bütçem 500 TL. Şu anda 300 TL ye F710 buldum fakat aşırı eski olduğu için almayı düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam dediğim gibi hikayeli oyunlar oynayacağım, hikayeli oyunlarda sıkıntı çıkarmasından korkuyorum biraz. Sonuçta 2. el alacağım ve geri iade hakkım yok.bence f710 hala alınabili bi kol
Yorumlara bakarsan kullanılmış ürünler gönderiyorlarmış.bütçeyi baya geçiyor ama teşhir xbox one s kolu var https://www.trendyol.com/microsoft/...utiqueId=61&merchantId=423635&storefrontId=1&
KATILIYORUM ÇOK KONSOL BAKTIM EN UYGUN VE EN MAKUL OLARAK F710 TERCİH ETTİM ALMADAN ÖNCE GERÇEKTEN ENDİŞELİYDİM AMA BİRKAÇ KRONİK HATA DIŞINDA BİR SIKINTI GÖRMEDİM eğer PC KASANIN ÖNÜNDE USP GİRİŞİ YOKSA ALMA ÇÜNKÜ KASANIN ARKASINA TAKINCA ÇEKMİYOR GERÇİ KUTU İÇİNDEN UZATICI APARATIDA MEVCUT DA BİLGİN OLSUN GENE BENDE VAR İÇİNDEN DURACELL PİLDE ÇIKIYORbence f710 hala alınabili bi kol
Genelde hangi oyunları oynuyorsunuz hocam? Ayrıca kronik sorunları neydi acaba?KATILIYORUM ÇOK KONSOL BAKTIM EN UYGUN VE EN MAKUL OLARAK F710 TERCİH ETTİM ALMADAN ÖNCE GERÇEKTEN ENDİŞELİYDİM AMA BİRKAÇ KRONİK HATA DIŞINDA BİR SIKINTI GÖRMEDİM eğer PC KASANIN ÖNÜNDE USP GİRİŞİ YOKSA ALMA ÇÜNKÜ KASANIN ARKASINA TAKINCA ÇEKMİYOR GERÇİ KUTU İÇİNDEN UZATICI APARATIDA MEVCUT DA BİLGİN OLSUN GENE BENDE VAR İÇİNDEN DURACELL PİLDE ÇIKIYOR
2.el Xbox 8. veya 9. nesil kolMerhabalar, genel olarak hikayeli oyunlar oynadığım için bir kol arıyorum. 2. el alacağım bütçem 500 TL. Şu anda 300 TL ye F710 buldum fakat aşırı eski olduğu için almayı düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
KANKAM FORZA 4 , NFS HEAT , BAZENDE GTA5 DE , FALL GUYS , DYSMANTLEGenelde hangi oyunları oynuyorsunuz hocam? Ayrıca kronik sorunları neydi acaba?
Anladım hocam, peki kronik sorunları neydi acaba kolun?KANKAM FORZA 4 , NFS HEAT , BAZENDE GTA5 DE , FALL GUYS , DYSMANTLE