500 TL OYUNCU KLAVYESİ

Aikmy^

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Bütçe
500
Max bütçe 600 Tl olabilir ama 500 TL'ye kadar olsa iyi olur. Aradığım özellikler büyük enter ve türkçe karakterli olması, switch olarak red ya da membran switch olabilir çok sesli tuş aramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İngilizce tuşlu geliyormuş yorumlarına bakmıştım.
Büyük enter ile geldiğini söyleyen yorum daha fazla hocam iyice okuyabilirsiniz.
47871695840083723925.jpg

Büyük enter ile geldiğini söyleyen yorum daha fazla hocam iyice okuyabilirsiniz.
47871695840083723925.jpg
Enteriyle ilgili değil zaten ingilizce karakter anlamında söylemiştim yanlış anlatmışım.

Enteriyle ilgili değil zaten ingilizce karakter anlamında söylemiştim yanlış anlatmışım.
Kanka türkçe klavye gelirse enter büyük olur zaten, küçük enter ile gelenler uk layout oluyor yorumlardaki bir arkadaşa da öyle olmuş aradığında yanlışlık olduğunu söyleyip özür de dilemişler yani.

Kanka türkçe klavye gelirse enter büyük olur zaten, küçük enter ile gelenler uk layout oluyor yorumlardaki bir arkadaşa da öyle olmuş aradığında yanlışlık olduğunu söyleyip özür de dilemişler yani.
Attığın fotoğrafta o,ö,u,ü gibi türkçe harfler bulunmadığını gördüm o yüzden söyledim.

Geri