- Bütçe
- 500
Max bütçe 600 Tl olabilir ama 500 TL'ye kadar olsa iyi olur. Aradığım özellikler büyük enter ve türkçe karakterli olması, switch olarak red ya da membran switch olabilir çok sesli tuş aramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İngilizce tuşlu geliyormuş yorumlarına bakmıştım.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Büyük enter ile geldiğini söyleyen yorum daha fazla hocam iyice okuyabilirsiniz.İngilizce tuşlu geliyormuş yorumlarına bakmıştım.
Enteriyle ilgili değil zaten ingilizce karakter anlamında söylemiştim yanlış anlatmışım.Büyük enter ile geldiğini söyleyen yorum daha fazla hocam iyice okuyabilirsiniz.
![]()
Kanka türkçe klavye gelirse enter büyük olur zaten, küçük enter ile gelenler uk layout oluyor yorumlardaki bir arkadaşa da öyle olmuş aradığında yanlışlık olduğunu söyleyip özür de dilemişler yani.Enteriyle ilgili değil zaten ingilizce karakter anlamında söylemiştim yanlış anlatmışım.
Attığın fotoğrafta o,ö,u,ü gibi türkçe harfler bulunmadığını gördüm o yüzden söyledim.Kanka türkçe klavye gelirse enter büyük olur zaten, küçük enter ile gelenler uk layout oluyor yorumlardaki bir arkadaşa da öyle olmuş aradığında yanlışlık olduğunu söyleyip özür de dilemişler yani.
Pff hiç bakmamıştım gerçekten hocam özürAttığın fotoğrafta o,ö,u,ü gibi türkçe harfler bulunmadığını gördüm o yüzden söyledim.
Sorun değil hocamPff hiç bakmamıştım gerçekten hocam özür![]()
klavyeyi nasıl bu renkte ayarladın?Büyük enter ile geldiğini söyleyen yorum daha fazla hocam iyice okuyabilirsiniz.
![]()
Yorumdan alıntı yaptım hocam sanırım rgb şekilde soldan sağa yanarken fotoğraf çekmiş arkadaş.klavyeyi nasıl bu renkte ayarladın?