Skynel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,263
Niye tek sende olmayınca kronik sorunlu olmuyor mu?1 seneden fazladır kullanıyorum nasıl kronik sorunlu?
Şanslı kisilerdensin demek ki.
Niye tek sende olmayınca kronik sorunlu olmuyor mu?1 seneden fazladır kullanıyorum nasıl kronik sorunlu?
Sende yok diye başkalarında olmayacak ve olmadı diye bir şey yok.Google'a "gamepower ogre şikayetvar" yazınca çıkıyor bir çok insanın sorunu.Eğer sorunu ne? diyorsan da tuş algılama sorunu var.1 seneden fazladır kullanıyorum nasıl kronik sorunlu?
Niye tek sende olmayınca kronik sorunlu olmuyor mu?
Şanslı kisilerdensin demek ki.
Ben klavyeyi almadan önce araştırmıştım. Kronik bir sorunu yoktu. Şikayet var'a baktım, çoğu 2021 yılı içinde yazılmış şikayetler. Belki de yeni üretilenlerde vardır. Ama 2020 yılında üretilenlerde yoktu diye biliyorum.Sende yok diye başkalarında olmayacak ve olmadı diye bir şey yok.Google'a "gamepower ogre şikayetvar" yazınca çıkıyor bir çok insanın sorunu.Eğer sorunu ne? diyorsan da tuş algılama sorunu var.
2020'de vardı ama o zaman yazanlar muhtemelen ya iade etmiştir yada farklı model ile değiştirdiği için kaldırmıştır şikayeti.Teknoloji şans işi her ne kadar sıkıntılı ürün olsa da bazı kişilerde sıkıntısız çıkabiliyor.Misal kullandığım Team gx1 model ssd kronik sorunlu ama bende herhangi bir sıkıntı yok çok şükür.Ben klavyeyi almadan önce araştırmıştım. Kronik bir sorunu yoktu. Şikayet var'a baktım, çoğu 2021 yılı içinde yazılmış şikayetler. Belki de yeni üretilenlerde vardır. Ama 2020 yılında üretilenlerde yoktu diye biliyorum.
Gamebooster g918 firestoorm beyaz renkli red switch şuan 399 a düştü bak derim ben aldımBana ucuzundan ortalama fiyatli red switch klavye lazım rgb olsa iyi olur