Neler Yeni

Öneri 500 tl ye kadar 0 veya 2. El kablolu veya Kablosuz oyuncu mous öneriniz nedir

Dewexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan musluoğlu
Bütçe
500
Arkadaşlar evimde logitech g602 mouse vardı sol tıkı zor algılamaya başladı tamir işinden pek anlamadığımdan yenisi almak istedim artık o ürün satılmıyor ikinci ellerine baktım orada da temiz yok ve fiyatları yüksek baya. Bana ikinci el yada sıfır fark etmez 500 tl ye kadar tercihen kablosuz gaming mouse öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim

Fırtay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fırat
Arkadaşlar evimde logitech g602 mouse vardı sol tıkı zor algılamaya başladı tamir işinden pek anlamadığımdan yenisi almak istedim artık o ürün satılmıyor ikinci ellerine baktım orada da temiz yok ve fiyatları yüksek baya. Bana ikinci el yada sıfır fark etmez 500 TL ye kadar tercihen kablosuz gaming mouse öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Biraz ortalamaya kadar küçüktür ama g300s tavsiyemdir . Fiyatı da yaklaşık 300 TL olması lazım

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
adas dadas
g305 yada deathadder v2 önerebilirim g305 arada 500tl nin altına iniyor

Dewexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan musluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz ortalamaya kadar küçüktür ama g300s tavsiyemdir . Fiyatı da yaklaşık 300 TL olması lazım
El ergonomisi için pek rahat bi mouse değil diye düşünüyorum yapılış amacı solak insanlarda rahatça tutsun diye yapışmış bir mouse ve biraz küçük diye biliyorum

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar evimde logitech g602 mouse vardı sol tıkı zor algılamaya başladı tamir işinden pek anlamadığımdan yenisi almak istedim artık o ürün satılmıyor ikinci ellerine baktım orada da temiz yok ve fiyatları yüksek baya. Bana ikinci el yada sıfır fark etmez 500 TL ye kadar tercihen kablosuz gaming mouse öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Deathadder V2.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz Olarak g305, Basiliks x hyperspeed(önerim bu ama birbirlerine benzerler), katar pro xt wireless

Dewexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan musluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deathadder V2.

Kablosuz Olarak g305, Basiliks x hyperspeed(önerim bu ama birbirlerine benzerler), katar pro xt wireless
Fps oyunlarında bi gecikme falan yaşatmaz galiba bunlar. Pil ömrü kaç ay gidiyor peki bilginiz varmı

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
da v2 al geç

mythrowib

80+ Silver
Fps oyunlarında bi gecikme falan yaşatmaz galiba bunlar. Pil ömrü kaç ay gidiyor peki bilginiz varmı
Uzun bir süre gidiyor zaten pilliler . gecikme yaşatmaz ama için rahat olmazsa pilli falan uğraşmak istemiyorum dersen Deathadder v2 al aralarindaki en iyi sensör onda dünyanın en iyi sensörlerinden birini kullanıyor.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Bana kalırsa bu bütçelerde wireless zorunlu olmadikca alinmaz. 1000 lira civarına güzel şarj edilebilir güzel sensörlü düşük gecikmeli mouselar var kablosuz alacaksam onlari tercih ederdim.

Dewexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan musluoğlu
Uzun bir süre gidiyor zaten pilliler . gecikme yaşatmaz ama için rahat olmazsa pilli falan uğraşmak istemiyorum dersen Deathadder v2 al aralarindaki en iyi sensör onda dünyanın en iyi sensörlerinden birini kullanıyor.
İkinci elde bi öneriniz varmı peki

Bana kalırsa bu bütçelerde wireless zorunlu olmadikca alinmaz. 1000 lira civarına güzel şarj edilebilir güzel sensörlü düşük gecikmeli mouselar var kablosuz alacaksam onlari tercih ederdim.
Tam modelleri nedir o modellerin belki ikinci elinde bulurum

Ysfatcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Atacan
razer deathadder v2

mythrowib

80+ Silver
İkinci elde bi öneriniz varmı peki

Tam modelleri nedir o modellerin belki ikinci elinde bulurum
Hocam ben böyle ekipman işlerinde pek ikinci el önermem hijyen için. Çok hor kullanmış olabilir sıfır daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,933
Üyeler
165,605
Son üye
Bilge_K
Top Bottom