Neler Yeni

Çözüldü✓ 500 TL ye kulakiçi bluetooh kulaklık önerisi

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Bütçe
500
Başlıkta da bahsettiğim gibi yeni bi bluetooh kulaklık alacağım sadece günlük kullanım için bütçe 700-900tl yi zorlarım eğer baya bi f/p bişe olursa. Ne tavsiye edersiniz?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
Başlıkta da bahsettiğim gibi yeni bi bluetooh kulaklık alacağım sadece günlük kullanım için bütçe 700-900tl yi zorlarım eğer baya bi f/p bişe olursa. Ne tavsiye edersiniz?
qcy melobuds

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır kullanırım, hiç bir sıkıntı çıkarmadı ve gayet kaliteli. Pil ömrü de şöyle açıklayayim. 1 haftada 1 şarj ediyorum.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel gözüküyo hocam biraz daha araşıtrayım durumua göre alıcamda sizce samsung bud 2 ye para biriktireyimmi gerek var mı yoksa qcy iş görür mü?

2 yıldır kullanırım, hiç bir sıkıntı çıkarmadı ve gayet kaliteli. Pil ömrü de şöyle açıklayayim. 1 haftada 1 şarj ediyorum.
Malzeme kalitesi nasıl peki hocam bütçeyi zorlayıp alabilirim anca o yüzden değer mi?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Güzel gözüküyo hocam biraz daha araşıtrayım durumua göre alıcamda sizce samsung bud 2 ye para biriktireyimmi gerek var mı yoksa qcy iş görür mü?

Malzeme kalitesi nasıl peki hocam bütçeyi zorlayıp alabilirim anca o yüzden değer mi?
Malzeme kalitesi de iyi ama diğer ürünleri kullanmadığım için karşılaştırma yapamam. Ama şunu söyleyebilirim kullandığım en iyi kulak içi kulaklık.

Şimdi hatırladım ben çok sevdim ama ablam hiç sevmemişti, kulağını acıtıyordu. Kulağın küçük ise alma.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme kalitesi de iyi ama diğer ürünleri kullanmadığım için karşılaştırma yapamam. Ama şunu söyleyebilirim kullandığım en iyi kulak içi kulaklık.

Şimdi hatırladım ben çok sevdim ama ablam hiç sevmemişti, kulağını acıtıyordu. Kulağın küçük ise alma.
Hocam hem benim kulak biraz küçük hem de kulaklığın fiyatı biraz yüksek. Başka öneriniz varsa alabilirim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN5W...e=380333&creativeASIN=B0BN5WJ5V6&linkCode=asn mı yoksa https://ty.gl/rm7o9sr4gr mı?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Montofteam