Arkadaşlar bir arkadaşım bana zeka küpü çözmeyi öğretti evimde eski bir tane var ama acayip zor dönüyor kendime yeni bir tane alayım diyorum bu fiyatta ne önerirsiniz linki ile verirseniz sevinirim.
Rekor olarak bir şey kıramıyorum maalesef dediğim gibi küp dönmüyor yine de 2dk da yapabildim şu finger trickler falan nasıl yapılıyor gram çalışamıyorum o derece zorlarsam kırılır muhtemelen diğer seçeneklerde manyetik ve maglev diyor farkları ne acaba
Rekor olarak bir şey kıramıyorum maalesef dediğim gibi küp dönmüyor yine de 2dk da yapabildim şu finger trickler falan nasıl yapılıyor gram çalışamıyorum o derece zorlarsam kırılır muhtemelen diğer seçeneklerde manyetik ve maglev diyor farkları ne acaba
Manyetik olanın arasında mıknatıslar var. MagLev olanda ise yay yok ve mıknatıslar var. MagLev olanda sürtünme daha az. Ama fark çok yok diyebilirim o yüzden magnetic olanı al bence.
Ayrıca fingertrickleri sormuşsun. Fingertrickleri öğrenmek için yapabileceğin çok bir şey yok. Sen küpü çözdükçe elin alışacak ve kas hafızana oturacak. Ben tam olarak bilmiyorum fingertrickleri de diyorsan
bu videoya göz atabilirsin ayrıca algoritma harflerininde ne anlama geldiğini kesinlikle öğrenmen gerekiyor. Örneğin B arkayı saat yönünde öevirmek gibi falan. Videolardan araştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu attığımda Magnetic Version A ve Magnetic Version B var dikkat edersen. Eğer ki bu küpü alacaksan kesinlikle 'Magnetic Version B yazanı almanı öneririm. Çünkü B olanında dual adjustment system yani ikili ayar sistemi var onun sayesinde ayarlarını çok daha iyi yapabilrsin. Bu küpü alırsan seni sonuna kadar götürür. Küp işinde zaten en iyi markalar: GAN, MoYu, QiYi, YuXin, DianSheng vb. markalardır. Ben sana ucuz ve iyi olan MoYu RS3M V5 Dual adjustment systemli olanı önerdim çünkü şuan indirimde zaten ve vergiyler falan 460-470TL ye denk geliyor. Eğer ki ben sitelerle falan uğraşmam başlangıç küpü olsun yeter diyorsan oyuncakçılarda satılan Kübirikleride alabilirsin ama benim attığım küp kesinlikle daha iyidir.