ram konusunda ufak bi sorunum var forum açtımda pek ilgi görmedi ssd kadar laptop kullanıyorum farklı tür mhz farklı ancak çipleri aynı bir ram alacağım forum açmıştım yeniliyorum hep istersen bakabilirsin problem çıkacağından çok korkuyorum
Vallahi leptoplarda ki ramlerle alakalı pek bilgim yok. Genel olarak konuşacak olursam, Aynı HZ CL değerlerine sahip ramler sorun çıkartmadan çalışabiliyorlar. Ama bu %100 çalışacak demek değil aynı olsa bile sonradan alınan ram farklı üretim olduğu için tutmayabiliyor. Aynısı leptop içinde geçerli olur diye düşünüyorum.
Birde leptopunuzun m.2 ssd ve ekstra 1 ram slotu daha destekleyip desteklemediğini iyice öğrenin veya garantisi bitikse içini açın yuva var mı diye bakın veya teknik özelliklerine ulaşabileceğiniz bir yerden teyit edin. Ondan sonra satın almanızı tavsiye ederim.
Ekleme: Bu arada diğer konunuza gidin. Konunuza tıklayın ve sağ üstte Yükselt yazan bir buton var. Ona basarsanız konunuz tekrar anasayfada en üst sıraya yükseltilecektir. Bu bağlamda daha çok kişi konunuzu görecektir. Bilgisi olanlar görmemiş olabilirler.