Neler Yeni

500 TL'ye En İyi Mouse Hangisidir?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Pmw 3360 sensör bulunuyor içinde 500 liraya bu mu iyi? Araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılımı "Inches Per Second"'
Burada arkadaş güzelce açıklamış zaten ikisi bağlantılı değerler.
Ben maks 60 IPS'lık mouse kullandım 100'de. Hiçbir fark yoktu. Inches Per Second olabilir anlamı ama akıcılığı etkilemez.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
O mouse S yada Upgrade Olmassa Kötü Bilgisizce Konuşma Oyun Kanallarını Takip Ediyorum Çoğu Razer Önermiyor
Dostum ben burda sana kanıt sunuyorum sen ise youtube kanalı diyorsun.
Ben burda değerler ve sensörlerle ilgili konuşuyorum sen "yutupçuler önermiyor" diyorsun.
Eğer çok pmw3360 sensöre sahip mouse istiyorsanız Hp Omen 600 alabilirsiniz 500 lira vermenize gerek yok.

Danieluiz

80+

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Dostum ben burda sana kanıt sunuyorum sen ise youtube kanalı diyorsun.
Ben burda değerler ve sensörlerle ilgili konuşuyorum sen "yutupçuler önermiyor" diyorsun.
Eğer çok pmw3360 sensöre sahip mouse istiyorsanız Hp Omen 600 alabilirsiniz 500 lira vermenize gerek yok.
Yahu Sadece YutUPçUlar Değil Dostum Bilgin Yok Sus Bari Ya Razer D. Ne zamanın Mouse onada v2 Gelince Uçuyorsun Yeni Nesilden Haberin varmı ????

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
3360 iyi bir sensör,mouse alırken sadece sensöre bakarak almak doğru olmaz burada ağırlığı ve kişinin el yapısına uygun olması da en önemli faktörlerden bazıları.Bana kalırsa Model O, Razer V2,G305 ve diğer önerilen model arasında seçeceği mouse her türlü fazlasıyla işini görecektir çok kaliteli mouse modelleri,el yapısı ve tutuş şeklini hesaba katarak seçeceği ürün pişman etmeyecektir
Dostum tabi ki ele oturması ve hafifliği de önemlidir. Ben pmw3360 sensör kötü demedim fakat 500 liralık bir mouse'da bulunması gereken bir sensör değil. Çok daha iyi sensörler varken neden 500 liraya Pmw3360 alsın?

Yahu Sadece YutUPçUlar Değil Dostum Bilgin Yok Sus Bari Ya Razer D. Ne zamanın Mouse onada v2 Gelince Uçuyorsun Yeni Nesilden Haberin varmı ????T
Eğer teknik bilgilere göre konuşacaksan konuşabilirsin aksi taktirde başkalarından duyduğun laflarla bu kadar emin konuşmayınız.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O mouse S yada Upgrade Olmassa Kötü Bilgisizce Konuşma Oyun Kanallarını Takip Ediyorum Çoğu Razer Önermiyor
O yüzden mi r/mousereview'in yarısı Viper Ultimate kullanıyor :D

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Neyse Ben Gidiyorum Arkadaş Bilgisiz Yanlış Önerme Yapıyor Kaç Yılının Mouse'U v2 si Yeni onu öneriyor aldığında 1 ay sonra Plug İnputLag Hatası Alırsın Sonra 600 650 İPS İyi sensör olsa bile görürsün İyi Günler Mert Sana Değil Malesef

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Pmw 3360 sensör bulunuyor içinde 500 liraya bu mu iyi? Araştırmadan yanlış bilgi vermeyin.

Açılımı "Inches Per Second"'
Burada arkadaş güzelce açıklamış zaten ikisi bağlantılı değerler.
Kral sensönlerin ips değerlerini ve kaç g olduklarına nereden bakıyorsun? Arada benim de merak ettiğim modeller oluyor da .

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Dostum tabi ki ele oturması ve hafifliği de önemlidir. Ben pmw3360 sensör kötü demedim fakat 500 liralık bir mouse'da bulunması gereken bir sensör değil. Çok daha iyi sensörler varken neden 500 liraya Pmw3360 alsın?

Eğer teknik bilgilere göre konuşacaksan konuşabilirsin aksi taktirde başkalarından duyduğun laflarla bu kadar emin konuşmayınız.
Başkalarından Değil Razer'da St.s. Ve Corsair da Kullandım Sadece Mouse'un İPS'Ne Bakarak YOrum Yapamazsın

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Başkalarından Değil Razer'da St.s. Ve Corsair da Kullandım Sadece Mouse'un İPS'Ne Bakarak YOrum Yapamazsın
Sadece ıps değerine bakarak değil. Sensörüne tepkime süresine IPS değerine ve hızlanma değerine bakıyorum(G). Sensördeki en önemli iki unsur budur.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Merhabalar 500 TL bütçem var bu bütçede en iyi mouse razer deathadder v2 mi daha iyisi var mı ?
Not:Fps oynuyorum
sana tavsıyem 200 tl felan daha koy rıval 5 al mukemmel mouse suan pıyasadakı bırcok mouse yer yutar ama nerde satılıyor bılmıyorum bı arastır

Top Bottom