- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Seviyesiz tartışmanıza devam etmeyeceğim.
İyi forumlar
İyi forumlar
ulan bir mouse konusu açtım alınır mı diye kimse alınır veya alınmaz demedi adam sen razer savundun diyor diğeri savunmadım çıkar göster diyorSeviyesiz tartışmanıza devam etmeyeceğim.
İyi forumlar
Bende Önercektim'de Bütçeden Dolayı Söylemedimsana tavsıyem 200 TL felan daha koy rıval 5 al mukemmel mouse suan pıyasadakı bırcok mouse yer yutar ama nerde satılıyor bılmıyorum bı arastır
hocam stocklarda yokkiBende Önercektim'de Bütçeden Dolayı Söylemedim
acelen yoksa bekle derım ben su hazıranın ortalarına dogru bende alcam kullanmadan bılıyorum cooook memnun olcaz cok ıyı ozellıklerı var cunkuhocam stocklarda yokki
gelince kap bence gayet kaliteli adam razer seviyor diye yaptıklarını gördün neyse byehocam stocklarda yokki
Hocam nedir tam olarak biliyormusunuzacelen yoksa bekle derım ben su hazıranın ortalarına dogru bende alcam kullanmadan bılıyorum cooook memnun olcaz cok ıyı ozellıklerı var cunku
Hocam adam haklı,razer deathadder v2 alabilirsiniz herşeyiyle çok iyi bir mouse.ulan bir mouse konusu açtım alınır mı diye kimse alınır veya alınmaz demedi adam sen razer savundun diyor diğeri savunmadım çıkar göster diyor
google gırsenız dırekt bulursunuzHocam nedir tam olarak biliyormusunuz
Hocam fanboy tartışması cıktı bana 4-5 kişi en iyisi bu dedi bende sormak istedimHocam adam haklı,razer deathadder v2 alabilirsiniz herşeyiyle çok iyi bir mouse.
Deathadder V2 tabi ki.Merhabalar 500 TL bütçem var bu bütçede en iyi mouse razer deathadder v2 mi daha iyisi var mı ?
Not:Fps oynuyorum
En iyisini özelliklerine bakarak söylemiyor bazıları işte.Kendi kullandıkları mouse'u övüp öneriyorlar,halbuki o fiyata daha iyisi var.Kısaca deathadder v2 almanızı tavsiye ederim.Hocam fanboy tartışması cıktı bana 4-5 kişi en iyisi bu dedi bende sormak istedim
Kim fanboy?Hocam fanboy tartışması cıktı bana 4-5 kişi en iyisi bu dedi bende sormak istedim